Μις Βέλγιο: Συνάντησε τον πατέρα της μετά από 15 χρόνια – «σαν παιδί με κατέστρεψε»

Μις Βέλγιο: Συνάντησε τον πατέρα της μετά από 15 χρόνια - «σαν παιδί με κατέστρεψε»

Συγκινεί το Βέλγιο η ιστορία της Κεντίστ Ντελτούρ, η οποία είχε στεφθεί «Μις Βέλγιο» το 2021. Επέστρεψε στην Αιθιοπία όπου γεννήθηκε για να συναντήσει τον βιολογικό της πατέρα, 15 χρόνια αφότου την άφησε σε ορφανοτροφείο.

Μις Βέλγιο: Συνάντησε τον πατέρα της μετά από 15 χρόνια - «σαν παιδί με κατέστρεψε»

Η Καντίστ γεννήθηκε το 1997. Σε ηλικία περίπου 8 ετών ο πατέρας της την άφησε σε ορφανοτροφείο και στα 10 της υιοθετήθηκε από οικογένεια Βέλγων. Η βιολογική της μητέρα είχε χάσει τη ζωή της από καρκίνο, όταν η Καντίστ ήταν περίπου 9 ετών.

Στις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στο Instagram η Κεντίστ Ντελτούρ, δακρυσμένη, αγκαλιάζεται με τον πατέρα της.

Μις Βέλγιο: Συνάντησε τον πατέρα της μετά από 15 χρόνια - «σαν παιδί με κατέστρεψε»

Όπως αναφέρουν τα βελγικά μέσα, σύμφωνα με το ΑΠΕ, εκείνος προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί εγκατέλειψε την κόρη του στο ορφανοτροφείο ανέφερε: «Ήμουν φτωχός και εκείνη την εποχή δεν είχα αρκετά για να σε ταΐσω», ενώ η κοπέλα σημείωσε: «Σαν παιδί με κατέστρεψε. Δεν θα ξεχάσω ποτέ».

«Για ένα μεγάλο μέρος της παιδικής ηλικίας μου αναρωτιόμουν πώς θα ήταν όταν θα συναντούσα επιτέλους τον βιολογικό πατέρα μου. Φανταζόμουν πώς θα αντιδρούσα εκείνη τη στιγμή. Θα ήμουν λυπημένη; Χαρούμενη; Και έπειτα από 15 χρόνια ο Θεός με ευλόγησε με την ευκαιρία να ταξιδέψω πίσω στην Αιθιοπία.

Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο με κατέκλυσαν τα συναισθήματα όταν επιτέλους τον συνάντησα. Αυτή είναι μία ημέρα που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Τον έχω συγχωρέσει για όλα. Η καρδιά μου είναι ήρεμη. Νιώθω άλλος άνθρωπος» έγραψε η Ντελτούρ στην ανάρτησή της στο Instagram.

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network