“Ρώτα τη γιαγιά”: Η γιαγιά-παιδίατρος που έγινε διάσημη μέσα από τις viral συμβουλές που δίνει στους νέους γονείς

“Ρώτα τη γιαγιά”: Η γιαγιά-παιδίατρος που έγινε διάσημη μέσα από τις viral συμβουλές που δίνει στους νέους γονείς

Η Flo Rosen έγινε γιαγιά το περασμένο καλοκαίρι και παρά το γεγονός ότι υπήρξε παιδίατρος για 42 χρόνια πριν συνταξιοδοτηθεί, το όνειρό της ήταν πάντα να έχει τη δική της στήλη σε περιοδικό όπου θα δίνει συμβουλές σε γονείς. Και τα κατάφερε, αφού μπορεί να μην απέκτησε τη δική της στήλη, αλλά έγινε η πιο viral γιαγιά του TikTok που δίνει τις πολύτιμες συμβουλές της μέσω των social media.

Βοηθός της δεν είναι άλλος από τον εγγονό της, Trent, που της έδωσε την ευκαιρία να αποκτήσει σχεδόν 6 εκατομμύρια views στο TikTok με το πρώτο τους βίντεο που δείχνει τον νεογέννητο Trent από μπρούμυτα να γυρίζει ανάσκελα μόνος του όταν ήταν μόλις 8 ημερών!

@ask.bubbieHow to burp your baby!♬ Aesthetic – Tollan Kim


Το “Ask Bubbie” έχει πλέον πάνω από 240 χιλιάδες followers στο Instagram και στο TikTok και σε αυτά η διάσημη γιαγιά απαντά σε ερωτήσεις γονιών και δίνει τα πολύτιμα tips της.

Μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις που της κάνουν είναι “γιατί έχει αλλάξει τόσο πολύ ο τρόπος που μεγαλώνουν τα παιδιά οι σημερινοί γονείς”. Όπως απαντά σε συνέντευξή της στην αμερικάνικη εκπομπή ‘Goodmorning America’: “Παππούδες λένε συνέχεια στα παιδιά τους ‘εσύ βγήκες μια χαρά’ και αυτά απαντούν ‘όχι δεν βγήκαμε μια χαρά. Και θέλουμε τα παιδιά μας να γίνουν καλύτερα’. Οπότε νομίζω ότι στην προσπάθειά μας να εξηγήσουμε στους παππούδες γιατί οι σύγχρονοι γονείς μεγαλώνουν τα παιδιά τους διαφορετικά, ο λόγος είναι πάντα η ασφάλεια”.

@ask.bubbieKeep your babies safe in their crib!♬ original sound – Ask Bubbie


Για αυτό το λόγο, οι περισσότερες συμβουλές που δίνει, δεδομένου ότι είναι και γιατρός, έχουν να κάνουν με την ασφάλεια των παιδιών. Μία από τις πιο viral συμβουλές που έχει δώσει αφορά στην ρουτίνα του ύπνου των μωρών: “Πρέπει να κάνουμε την ώρα του ύπνου διαφορετική, να υπάρχει κάτι που την ξεχωρίζει”, λέει για να καταλάβουν τα παιδιά ότι ήρθε η ώρα για ύπνο. “Χαμηλώστε τα φώτα, βοήθησε το μωρό σου να χαλαρώσει, σιγουρεύσου ότι είναι στεγνό, ότι έχει φάει και άφησέ το στην κούνια όσο είναι ξύπνιο ώστε να μάθει σταδιακά να χαλαρώνει μόνο του, να μάθει να το παίρνει ο ύπνος χωρίς βοήθεια. Έτσι θα κοιμάται καλά όλη του τη ζωή”.

@ask.bubbieHow To Put Your Baby to Sleep♬ original sound – Ask Bubbie


Κάποια από τα πιο viral βίντεο που δημοσίευσε είναι το “πώς να κάνεις το μωρό σου να ρευτεί” με πάνω από 2 εκατομμύρια views, το “γιατί είναι σημαντική η tummy time” με 1 εκατομμύριο views αλλά και το “πως θα μειώσεις την έκθεση του μωρού σε αρρώστιες”.

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network