Συγκινούν οι τετράδυμες από την Ηλεία σε μια υπέροχη διαφήμιση

Συγκινούν οι τετράδυμες από την Ηλεία σε μια υπέροχη διαφήμιση

Αυτή η μάνα, στη νέα διαφήμιση για το γάλα της ΔΕΛΤΑ είναι η Μαρύα Καρυανού, η μητέρα της Αιμιλίας, της Μαριάνας, της Νικολίας και της Χριστίνας, των τετράδυμων κοριτσιών από τον Πύργο που πέρυσι πέρασαν στις Πανελλήνιες και όλα τα ΜΜΕ χαρακτήριζαν το επίτευγμά τους ως “τετράδυμη επιτυχία”.

Τα τέσσερα κορίτσια, μαθήτριες του 2ου Λυκείου Πύργου μέχρι πέρυσι, από την πρώτη στιγμή της ζωής τους, πορεύονταν μαζί στο νηπιαγωγείο, στο Δημοτικό Σχολείο, στο Γυμνάσιο, στο Λύκειο, στις δραστηριότητες, στις εκδρομές, στις παρέες. Δεν είναι μόνο αδελφές, αλλά και φίλες κολλητές. Τόσο που, μέχρι να δουν τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών, είχαν το άγχος μη τυχόν και κάποια από τις τέσσερις περάσει σε διαφορετική πόλη.

Η συγκεκριμένη διαφήμιση περιγράφει με συγκινητικό τρόπο την διαδρομή προς τις πανελλήνιες, το άγχος και την αγωνία που πέρασε η οικογένεια, αλλά και την δικαίωση που ήρθε στο τέλος. Μια διαδρομή που θα κάνει πολλούς γονείς να ταυτιστούν και να θυμηθούν το ταξίδι που έχουν κάνει (ή που κάνουν) και εκείνοι με τα παιδιά τους, όχι μόνο για τις πανελλήνιες, αλλά για κάθε τι που απαιτεί προσπάθεια και αγώνα.

Τα κορίτσια, σήμερα βρίσκονται στην Αθήνα και ζουν μαζί, αν και η Μαριάνα λείπει συχνά, καθώς έχει πετύχει στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ), ενώ η Αιμιλία σπουδάζει στο τμήμα Κοινωνιολογίας της Παντείου, η Νικολία στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και η Χριστίνα στη Σχολή Εκπαιδευτικών Ηλεκτρονικών Μηχανικών (ΑΣΠΑΙΤΕ).

Δείτε τη διαφήμιση

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network