Τα σνακ που τρώγαμε στο σχολείο γίνονται πιάτα σε εστιατόριο

σνακ που τρώγαμε στο σχολείο

Μερικές φορές, χρειάζεσαι ένα διάλειμμα από τον γαστρονομικό μοντερνισμό της εποχής. Αυτό προσφέρει και ο Mason Hereford στο εστιατόριό του, Turkey and the Wolf. Έχοντας ζήσει μία ανέμελη παιδική ηλικία, και απολαύσει το αμερικάνικο junk food (που γνωρίσαμε κι εμείς σαν παιδιά των ’80s & ’90s), αποφάσισε να ανοίξει ένα μαγαζί όπου τα σχολικά σνακ της παιδικής του ηλικίας μεταμορφώνονται σε fancy πιάτα εστιατορίου.

Τα σνακ που τρώγαμε στο σχολείο γίνονται πιάτα σε εστιατόριο
Turkey and the Wolf

Αφού έχτισε το όνομά του σαν chef, ο Mason αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα μαζί με την πρώην σύντροφο και νυν συνέταιρό του, Lauren Holton, ανοίγοντας έτσι ένα sandwich  shop στη Νέα Ορλεάνη με νοσταλγική διάθεση (κι έναν αστείο λογαριασμό στο Instagram).

Η αισθητική του μαγαζιού είναι εμπνευσμένη από αυτή της μητέρας του ιδιοκτήτη, με αρκετές κινέζικες πορσελάνες – αταίριαστες μεταξύ τους, φλιτζάνια από τα MacDonald’s και τραπέζια από τα second hand μαγαζιά της Βιρτζίνια. Το μενού περιλαμβάνει πιάτα εμπνευσμένα από το junk food της παιδικής μας ηλικίας στην πιο “ώριμη” εκδοχή τους – από γαριδάκια και τοστ μέχρι πίτες και γλυκά που θα έβρισκες στο mini market και θα μάλωνες με τη μαμά σου για να τα καταναλώσεις.

Ο Henderson αντιμετωπίζει το όλο εγχείρημα όπως ακριβώς και τον λογαριασμό του στο Instagram: με πολύ χιούμορ. “Ένα μεγάλο αστείο που μας πήγε πιο μακριά. Δυστυχώς αλλά και ευτυχώς είναι ένα κομμάτι από μένα”.

Γράφει η Μάρω Παρασκευούδη – MadameFigaro.gr

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network