Χανιά: Μια μαθήτρια της Α’ Δημοτικού χάθηκε από σχολείο

Χανιά: Μια μαθήτρια της Α’ Δημοτικού χάθηκε από σχολείο

Μια μαθήτρια της Α’ Δημοτικού χάθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Ιουνίου από σχολείο περιοχής του Δήμου Χανίων και μάλιστα την ώρα που η μητέρα της βρισκόταν στο σχολείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, η μητέρα του κοριτσιού είχε πάει στο σχολείο και ενώ η κόρη της βρισκόταν στον χώρο, πήγε να αγοράσει κάτι για εκείνη από το κυλικείο.

Όταν επέστρεψε, όμως, δεν μπορούσε να βρει το κορίτσι. Ειδοποίησε τους εκπαιδευτικούς και ξεκίνησαν να ψάχνουν, το παιδί όμως δεν ήταν πουθενά.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και έχει ξεκινήσει επιχείρηση αναζήτησης του κοριτσιού, ενώ λαμβάνονται καταθέσεις για την υπόθεση.

UPDATED:

Εντοπίστηκε έπειτα από περίπου περίπου μια ώρα αναζήτησης η μικρή μαθήτρια δημοτικού που είχε χαθεί από το σχολείο το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η μητέρα της μαθήτριας είχε κινητοποιήσει εκπαιδευτικούς και τις Αρχές, που πραγματοποίησαν έρευνες για τον εντοπισμό της.

Τελικά η μαθήτρια βρισκόταν με τη γιαγιά της και η αναστάτωση που προκλήθηκε μάλλον προήλθε από κακή συνεννόηση, με τη μητέρα να μη γνωρίζει ότι η γιαγιά πήρε το παιδί.

Το κορίτσι δεν κινδύνευσε και είναι καλά στην υγεία του.

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network