Υπάρχουν παιδικά ρούχα που “σιχαίνονται” το σιδέρωμα; Ναι!

Κοντομάνικο ασύμμετρο t-shirt, με σχέδια στο μπροστινό μέρος και στα μανίκια.

Ασύμμετρο t-shirt με σχέδια

Κοντομάνικο t-shirt με σχέδια και ασύμμετρες λεπτομέρειες,

Αμάνικο φούτερ με κουκούλα

Αν ως γονείς μπορούσαμε να φτιάξουμε ένα παιδικό ρούχο μόνοι μας, θα θέλαμε σίγουρα να έχει πόδια και χέρια, να πλένεται μόνο του και να μπαίνει στο συρτάρι. Ωστόσο, αν εξαιρέσουμε ότι το παιδί μας θέλουμε να πάει στο Χάρβαντ ή έστω να γίνει εκατομμυριούχος, κατά τ’ άλλα είμαστε ρεαλιστές και ζητάμε απλά πράγματα.

Γι΄αυτό σχετικά με το παιδικό ρούχο, αυτό που ονειρευόμαστε οι περισσότεροι γονείς είναι να βρίσκουμε στα καταστήματα απλά, άνετα και καλόγουστα παντελόνια και φορέματα, φόρμες, t-shirt κλπ που να μην έχουν πάνω τους τυπωμένους φιόγκους, μπιρμπίλια, τα ζώα του δάσους και όλους τους σούπερ ήρωες. Ζητάμε ακόμα, κάτι ξεχωριστό εκτός από το  πριγκιπικό ροζ, το κλασικό γαλάζιο και όλη εκείνη την χρωματική παλέτα που κάνει τα μάτια σου να πονάνε και που μάλλον αποσκοπεί στο να μην χάνεις τα παιδιά σου στο σκοτάδι.

Ζητάμε ακόμα να μην υπάρχουν ρούχα ευαίσθητα στο πλύσιμο και να μην χρειάζονται σιδέρωμα.

Ρούχα που δεν τσαλακώνονται, που δεν βάζουν τη δόλια μάνα να σιδερώνει όλη μέρα, που όταν λερωθεί ένα ρούχο δεν χρειάζεται να αναφωνήσει “πάλι λερώθηκες”; κατακερματίζοντας την “ανάγκη του παιδιού για παιχνίδι” όπως λένε οι ψυχολόγοι, “την λύσσα δίχως τέλος” όπως λέει η προαναφερθείσα δόλια μάνα.

Επειδή όμως δεν πιάνουν τα χέρια μας – δεν καραμελώνουμε και το κρεμμύδι – δεν μπορέσαμε ποτέ να φτιάξουμε τα ρούχα των ονείρων μας. Ευτυχώς όμως κάποιοι άλλοι το έκαναν για μας.

Να λοιπόν που μια παρέα νέων γονιών από την Θεσσαλονίκη, που μοιράζονται τον ίδιο καημό με τον δικό μας, αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια σειρά από άνετα παιδικά ρούχα, τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες, όχι μόνο των παιδιών, αλλά επιτέλους και των ΝΕΩΝ ΓΟΝΙΩΝ!

Κάπως έτσι γεννήθηκαν τα Tufrogs.co  με ρούχα για παιδιά από 2 έως 10 ετών. Μιλάμε για ρούχα απλά, όμορφα, άνετα, με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και την ποιότητα και μάλιστα σε προσιτή τιμή.

Φτιαγμένα με υφάσματα που δεν χρειάζονται σιδέρωμα, που πλένονται χωρίς ιδιαίτερη ευαισθησία, που είναι γενικά απλά, καθημερινά, άνετα και εύκολα στην συντήρηση.

Επίσης μιλάμε για ρούχα που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ελλάδα και μόνο.

Αφήστε λοιπόν ό,τι κάνετε – σίδερο να υποθέσω – και μπείτε στο Tufrogs.co. Δεν θα ξέρετε τί να διαλέξετε!

Facebook Page: Tufrogs
Instagram: @Tufrogs

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network