“Καλοκαίρι Στην Πόλη” με δωρεάν δράσεις για τα παιδιά – Από 15 Ιουνίου έως 21 Ιουλίου

"Καλοκαίρι Στην Πόλη" με δωρεάν δράσεις για τα παιδιά - Από 15 Ιουνίου έως 21 Ιουλίου

Ένα δροσερό καλοκαιρινό πολυθεματικό πρόγραμμα, με δωρεάν δράσεις, για τα παιδιά της πόλης, σχεδίασε και υλοποιεί και εφέτος ο Δήμος Πειραιά και η Διεύθυνση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Εξωστρέφειας και Τουρισμού.

Οι μικροί Πειραιώτες θα έχουν τη χαρά να παίξουν παιχνίδια, να συμμετέχουν σε καλοκαιρινά εργαστήρια, όπως στη ρομποτική για παιδιά, να «δράσουν» με τις «φρουτοπεριπέτειες», να δουν παραστάσεις Καραγκιόζη και αγαπημένες παιδικές ταινίες στο θερινό σινεμά, να μετέχουν στο Survivor του θεού Ποσειδώνα και σε πολλές άλλες δραστηριότητες!

Οι καλοκαιρινές δράσεις ξεκινούν το Σάββατο 15 Ιουνίου, θα διαρκέσουν έως τις 21 Ιουλίου και θα πραγματοποιηθούν σε πάρκα, πλατείες και παιδικές χαρές και στις πέντε Δημοτικές Κοινότητες.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε: «Με τη σκέψη μας στα μικρά παιδιά του Πειραιά, που μετά το κλείσιμο των σχολείων θα παραμείνουν στην πόλη, σχεδιάσαμε ένα πολυθεματικό καλοκαιρινό πρόγραμμα και στις πέντε Δημοτικές Κοινότητες, με πολλά εκπαιδευτικά παιχνίδια, δραστηριότητες, δημιουργική απασχόληση και ψυχαγωγία.

Είμαστε χαρούμενοι που τα παιδιά της πόλης μας θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά και να περάσουν όμορφες στιγμές ξενοιασιάς κι αυτό το Καλοκαίρι».

Αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network