Το διάσημο Expose Party επιστρέφει στο κέντρο της Αθήνας με Star Deejay τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο

Το διάσημο Expose Party επιστρέφει στο κέντρο της Αθήνας με Star Deejay τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο

Στο Expose Party του Μιχάλη Τσαουσόπουλου και του Athens Dee jay 95.2 έχουμε περάσει μερικές από τις πιο επικές στιγμές μας. Για όσους το έζησαν και έχει χαραχθεί βαθιά στη μνήμη τους όπως σε εμάς, για εκείνους που έχουν ξεχάσει, αλλά και για όσους δεν το είχαν προλάβει το Expose ήταν ένας από τους θρύλους της νυχτερινής ζωής της Αθήνας και ένα party που μετεξελίχθηκε σε θεσμό. Υπό τον ήχο της ηλεκτρονικής μουσικής και μεγάλων hits που έπαιζε, χορεύαμε ασταμάτητα μέχρι το πρωί.

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα το party αυτό που κράτησε σχεδόν μια επταετία και φιλοξενήθηκε στα πλέον φημισμένα club της Αθήνας, επιστρέφει την Κυριακή στις 10 Μαρτίου, για να μας υπενθυμίσει τι σημαίνει πραγματικά η λέξη “party” και μάλιστα στο πιο απρόσμενο σημείο, στη Βαρβάκειο Αγορά, έναν τόπο που με την ιστορικότητα και την αισθητική του προσθέτει μια νέα διάσταση σε αυτό το party.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις για το Expose party πατήστε εδώ

Το τελευταίο διάστημα η Βαρβάκειος Αγορά έχει “ξαναζωντανέψει”, φιλοξενώντας μέσα στην αγορά εναλλακτικά parties και πρωτότυπα events, τα λεγόμενα Meat Market Events. Αφετηρία ήταν το Συμπόσιο, ένα μουσικο-γαστρονομικό φεστιβάλ που γίνεται μερικές Κυριακές του χρόνου και είναι από τις πιο ξεχωριστές εμπειρίες που μπορεί να ζήσει κανείς στην πόλη.

Το διάσημο Expose Party επιστρέφει στο κέντρο της Αθήνας με Star Deejay τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο

Για να βρείτε την τοποθεσία και περισσότερες πληροφορίες για το Expose Party στη Βαρβάκειο, πατήστε εδώ

Την Κυριακή λοιπόν, στις 10 Μαρτίου από τις 6 και μετά η οδός Αριστογείτονος στη Βαρβάκειο Αγορά θα υποδεχθεί πρώτα τον Κώστα Ζήκο και έπειτα τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο, οι οποίοι έχουν ετοιμάσει το πιο ξεσηκωτικό πρόγραμμα. Led φώτα, χορευτές, ακροβάτες και άλλοι performers θα βρίσκονται επίσης στον χώρο, προσθέτοντας τη δική τους πινελιά στην ενέργεια της ατμόσφαιρας.

More Info:

  • Κυριακή 10 Μαρτίου
  • Οδός Αριστογείτονος, Βαρβάκειος Αγορά
  • Από τις 6 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ
  • Είσοδος: 15 ευρώ με ένα κοκτέιλ

* Πολύ κοντά στη Βαρβάκειο Αγορά υπάρχει δημοτικό υπόγειο πάρκινγκ στην οδό Σωκράτους (5 ευρώ οι 4 ώρες και 10 ευρώ για όλη την ημέρα)

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις πατήστε εδώ

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network