Ειρήνη Μουρτζούκου: Ομολόγησε τις δολοφονίες των τριών βρεφών και της αδερφής της

"'Οταν τσακωνόμουν με τη μητέρα μου ήθελα να κάνω κακό" είπε η δολοφόνος.

ΓΡΑΦΕΙ: The Mamagers Team -
Ειρήνη Μουρτζούκου: Ομολόγησε τις δολοφονίες των τριών βρεφών και της αδερφής της iStock
Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε στο πρόχειρο

Λίγο πριν τη μεταγωγή της στο Ανακριτή της Πάτρας, ομολόγησε στο Ανθρωποκτονιών η Ειρήνη Μουρτζούκου τις δολοφονίες για των τριών βρεφών για τις οποίες κατηγορείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, μετά τη μεταγωγή της χθες στον Εισαγγελέα, η 25χρονη είχε δείξει στοιχεία ότι ήθελε να μιλήσει. Ωστόσο, η ομολογία της έγινε κατά τη διάρκεια ανωμοτί εξέτασης για την υπόθεση της αδελφής της, καθώς για τη συγκεκριμένη υπόθεση παρέμενε ανοιχτή προκαταρκτική εξέταση από τον εισαγγελέα Ναυπλίου.

Όπως είπε η Μουρτζούκου, την κυρίευαν οι δαίμονες όταν τσακωνόταν με τη μητέρα της και ήθελε να κάνει κακό. Σε μια τέτοια στιγμή, ομολόγησε, ότι σκότωσε την αδελφή της όταν η ίδια ήταν 14 ετών και στη συνέχεια, ομολόγησε τις δολοφονίες των δύο δικών της παιδιών και της φίλης της.

"Δεν είναι μόνο τα δύο δικά μου παιδιά και το παιδί της Κατερίνας, είναι και η μικρή μου αδελφή", φέρεται να είπε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιων η Είρηνη Μουρτζούκου, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

"Ήθελα να τα βγάλω από μέσα μου", είπε η ίδια, συμπληρώνοντας ότι "όταν τσακωνόμουν με τη μητέρα μου ήθελα να κάνω κακό".

 

Διάβασε αναλυτικά όσα φρικιαστικά είπε στην ομολογία της εδώ

.

Έξυπνα tips, λίστα με απαραίτητα, φανταστικές προτάσεις που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά! Το themamagers.gr βρήκε τα πάντα στα Max Stores, το πιο cool one-stop shop για τα σχολικά είδη των παιδιών και εδώ θα ανακαλύψεις τις καλύτερες επιλογές!

Στα Max Stores βρήκαμε τις τσάντες που θα συνοδεύσουν τα παιδιά όλη τη σχολική χρονιά

διαβασε το Αρθρο

Back to School οδηγός για γονείς: Οργανώσαμε τις πιο εύκολες σχολικές αγορές μαζί με τα Max Stores

διαβασε το Αρθρο
περισσοτερα εδω