Μαίρη Συνατσάκη: "Έχω ένα εκατομμύριο πράγματα να κάνω από τη στιγμή που κοιμάται η μικρή"

Η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε την ψυχολογική της κόπωση στο τέλος κάθε ημέρας

ΓΡΑΦΕΙ: Μαρία Χαμηλάκη -
Μαίρη Συνατσάκη: "Έχω ένα εκατομμύριο πράγματα να κάνω από τη στιγμή που κοιμάται η μικρή"
Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε στο πρόχειρο

Μια ιδιαίτερα ειλικρινή και ανθρώπινη εξομολόγηση έκανε η Μαίρη Συνατσάκη το βράδυ της Δευτέρας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια και content creator περιέγραψε με ωμό ρεαλισμό τη δική της καθημερινότητα ως εργαζόμενη μητέρα, μιλώντας ανοιχτά για την κούραση, τη διαρκή πίεση και τις μικρές στιγμές που τη βοηθούν να συνεχίζει.

Στο story που ανέβασε, η Μαίρη Συνατσάκη έγραψε:
"Το 98% των ημερών μου... Έχω ένα εκατομμύριο πράγματα να κάνω από την στιγμή που κοιμάται η μικρή. Είμαι πάντα κουρέλι. Κάθομαι με το κινητό και τρώω ό,τι βλακεία υπάρχει στο ντουλάπι. Σήμερα είναι αυτά τα πορτοκαλί ξηροκάρπια. Μετράω τα δεινά που βλέπω γύρω μου. Ασήκωτα συνέχεια. Σκρολάρω στο διηνεκές. Σκέφτομαι πάντα πως αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα. Ευγνωμονώ για την υγεία. Πάω να μοντάρω. Κάποιες φορές είναι όντως μια καλύτερη μέρα".

Μαίρη Συνατσάκη

Μαίρη Συνατσάκη: "Καταλαβαίνω ότι μπορεί σε κάποιους να ακούγεται πολύ υπερβολικό..."

Τα συναισθήματα και τις σκέψεις της για το γεγονός ότι έπρεπε για 36 ώρες να μείνει μακριά από την κόρη της και τον Ίαν Σταρτή, έπειτα από τρία χρόνια, εξέφρασε η Μαίρη Συνατσάκη μέσα από βίντεο που δημοσίευσε στο YouTube κανάλι της. Αφορμή στάθηκε ο γάμος συνεργάτιδάς της αλλά και ο κακός καιρός που δεν ήταν ευνοϊκός, ώστε να ταξιδέψει μαζί με την οικογένειά της.

Όσα ανέφερε η Μαίρη Συνατσάκη

Όπως περιέγραψε η πρώην παρουσιάστρια: "Ο γάμος ήταν το Σάββατο και την Τετάρτη ξύπνησα χάλια. Κρυώνω, δεν έχω φωνή, είμαι μπουκωμένη, τρέμω. Ψύλλοι στα αυτιά μου μπαίνουν και είπα πως δε θα καταφέρουμε να φτάσουμε στην όμορφη Νάξο. Θέλω πάρα πολύ να πάω, όμως. Κάθομαι σπίτι μου, παίρνω τις βιταμίνες μου, ξυπνάω την Πέμπτη καλύτερα και ο καιρός ήταν χάλια, ενώ ήταν Παρασκευή πρωί να φύγουμε. Υπήρχε απαγορευτικό την Παρασκευή το πρωί, που όλη η ομάδα θα έφευγε και θα πήγαινε στο νησί".

Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι "Παίρνεται εκεί η καθοριστική απόφαση να αφήσω πίσω την οικογένεια και Σάββατο πρωί που θα έχει τελειώσει το απαγορευτικό, με καιρό, να πάω μόνη μου στον γάμο στο νησί και Κυριακή μεσημέρι να γυρίσω για να είμαι εδώ Κυριακή απόγευμα. Οι πρώτες 36 ώρες μακριά από το παιδί, το πρώτο βράδυ που θα κοιμόμουν έξω από το σπίτι μου. Το πρώτο πρωί που θα ξυπνούσα χωρίς την Ολίβια και τον Ίαν μετά από τρία χρόνια. Πώς κάνεις έτσι κοπέλα μου; Θα κάνω όπως νιώθω, δεν μπορώ να καταπιεστώ".

Επιπλέον, η Μαίρη Συνατσάκη σημείωσε πως "Στα αλήθεια καταλαβαίνω ότι, επειδή ο καθένας έχει διαφορετική εμπειρία σε σχέση με την γονεϊκότητα και την μητρότητα, μπορεί σε κάποιους να ακούγεται πολύ υπερβολικό. Μπορεί σε κάποιους να ακούγεται πολύ λογικό και σε κάποιους απολύτως αδιάφορο. Όμως για εμένα, αυτό το vlog σηματοδοτεί την πρώτη φορά που πήρα την απόφαση να αφήσω την μικρή και τον Ιαν για αυτές τις ώρες και να πάω να διασκεδάσω με τις φίλες μου, ως επί το πλείστων, γιατί είναι τα κορίτσια της δουλειάς".