Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε νέο μήνυμα μετά την απώλεια της μητέρας του

Η ανάρτηση που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δύο μήνες μετά την απώλεια της μητέρας του

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε νέο μήνυμα μετά την απώλεια της μητέρας του NDPPHOTO
Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε στο πρόχειρο

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχασε την αγαπημένη του μητέρα στις 29 Ιανουαρίου του 2026. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 έχει μοιραστεί με το κοινό το δυσβάσταχτο πένθος του και πρόσφατα ανάρτησε ένα νέο μήνυμα στη μνήμη της μητέρας του. 

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανάρτησε μια τρυφερή φωτογραφία που τον δείχνει να κρατά το χέρι της μητέρας του και στη λεζάντα γράφει "μου λείπεις μαμά". 

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Συγκινεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο "The 2night show": "Η μητέρα μου τα τελευταία δύο χρόνια πέρασε πάρα πολύ δύσκολα"

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επέστρεψε στο πλατό του "The 2night Show" το βράδυ της Κυριακής

Η εκπομπή ξεκίνησε με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 κάνοντας μια μικρή αναφορά στη δυσάρεστη είδηση για την απώλεια της μητέρας του, η οποία έφυγε από της ζωής πριν από μερικές ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε: "Θέλω να ευχαριστήσω καταρχάς τους συνεργάτες μου για αυτό το βίντεο που έφτιαξαν για τη μητέρα μου. Η μητέρα μου έφυγε απ’ τη ζωή πριν από λίγες μέρες και αυτός είναι και ο λόγος που δεν μας είδατε την περασμένη Δευτέρα και Τρίτη. Δεν ένιωθα καλά και θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον ΑΝΤ1 που μου έδωσε αυτό το οκ να μην κάνουμε εκπομπή, καθώς ήταν λίγες ώρες πριν το τέλος αυτής της ιστορίας, με την κυρία Κική.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τα τόσα μηνύματα. Έχω μιλήσει για το θέμα της μητέρας μου. Τα τελευταία δύο χρόνια πέρασε πάρα πολύ δύσκολα. Είναι πολύ παράξενο για τον άνθρωπο που σε έφερε στη ζωή, από τη μία να παρακαλάς να φύγει από τη ζωή για να μην τυραννιέται αλλά από την άλλη όταν αυτό συμβαίνει, καταλαβαίνεις τι είναι αυτή η απώλεια. Το νορμάλ είναι να αποχαιρετούν τα παιδιά τους γονείς και όχι γονείς τα παιδιά".

Λύγισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον "Εκατομμυριούχο": "Δώστε ένα φιλί στις μανάδες σας"

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής το "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος" με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 που πρίν από λίγες ημέρες έχασε τη μητέρα του συγκινήθηκε ακούγοντας μια διαγωνιζόμενη να δέχεται λόγια αγάπης από τον γιο της.

"Τώρα, όσοι μας βλέπετε, δώστε ένα φιλί στις μανάδες σας και όσες μανάδες είναι μακριά, πάρτε τις τηλέφωνο. Επίσης, όσες μανάδες σας πάρουν τηλέφωνο σε λίγο, σηκώστε το γιατί είναι και αυτό το γνωστό… "ωχ, τώρα, ρε μάνα με πήρες στη δουλειά, δεν προλαβαίνω, θα σε πάρω σε λίγο”. Λοιπόν, επειδή δεν ξέρουμε πότε είναι αυτό το σε λίγο, πάρτε τώρα ένα τηλέφωνο και πείτε "σ’ αγαπώ μάνα”. Πείτε το και δώστε ένα φιλί γρήγορα" είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούγλου.

Και πρόσθεσε: "Γιατί κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει μεθαύριο. Αυτό σας το λέω με πολλή σιγουριά αυτή την εποχή. Κάντε το γιατί όλα τα πράγματα αλλάζουν λίγο παράξενα και έτσι ξαφνικά δεν προλαβαίνεις. Εκεί που νόμιζες ότι έχεις χρόνο, δεν έχεις τίποτα".