Σε μια από τις σπάνιες αναρτήσεις της μετά τη γέννηση της κόρης της, η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια ολόσωμη φωτογραφία, τρεις εβδομάδες αφότου έγινε μητέρα.
Η παρουσιάστρια, που διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της μαζί με τον σύντροφό της Πάνο Κουτσουμπή, υποδέχτηκε στις αρχές Απριλίου την κόρη τους, Ξένια, και από τότε ζει τη νέα καθημερινότητα της μητρότητας.
Στη φωτογραφία που ανέβασε από το σπίτι της, εμφανίζεται με άνετο casual look, επιλέγοντας ένα χαλαρό σύνολο και ποζάροντας φυσικά, χωρίς υπερβολές και φίλτρα. Η ανάρτηση τράβηξε αμέσως την προσοχή, καθώς είναι η πρώτη φορά που δείχνει το σώμα της μετά τον τοκετό.

Με φυσικότητα και αυτοπεποίθηση, η Κατερίνα Καινούργιου έστειλε παράλληλα το δικό της μήνυμα για τη γυναικεία εικόνα μετά τη μητρότητα, δείχνοντας πως κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα να νιώθει όμορφη και άνετη με τον εαυτό της, όπως εκείνη επιλέγει.
Δεν είναι η πρώτη φορά που τοποθετείται δημόσια γύρω από ζητήματα που αφορούν την εικόνα του γυναικείου σώματος. Πρόσφατα, μάλιστα, είχε απαντήσει και σε επικριτικά σχόλια που δέχτηκε, υπογραμμίζοντας πως η περιποίηση και η φροντίδα του εαυτού δεν αποτελούν ματαιοδοξία, αλλά μια μορφή αυτοσεβασμού.
Το μήνυμά της βρήκε ανταπόκριση σε πολλές νέες μητέρες, που ταυτίστηκαν με την ανάγκη να τιμάται το σώμα μετά τη γέννα, χωρίς πίεση, συγκρίσεις ή ενοχές.

