"Περίμενα με το μωρό, ρώταγα συνέχεια ‘πού είναι η γυναίκα μου": Οργή για τον θάνατο 35χρονης μετά τη γέννα

Απαντήσεις ζητά ο σύζυγος της 35χρονης από τη Λιβαδειά, που πήγε να γεννήσει με προγραμματισμένη καισαρική.

ΓΡΑΦΕΙ: The Mamagers Team -
"Περίμενα με το μωρό, ρώταγα συνέχεια ‘πού είναι η γυναίκα μου": Οργή για τον θάνατο 35χρονης μετά τη γέννα
Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε στο πρόχειρο
Πρόσθεσε το themamagers.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Απαντήσεις ζητά ο σύζυγος της 35χρονης από τη Λιβαδειά, που πήγε να γεννήσει με προγραμματισμένη καισαρική, παρουσίασε επιπλοκές και πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία.

Η οικογένειά τους στη Λιβαδειά έχει βυθιστεί στο πένθος, με τον σύζυγό της να ζητά απαντήσεις και δικαίωση για τον θάνατό της, ξεκαθαρίζοντας πως είναι αποφασισμένος να το φτάσει μέχρι το τέλος.

Μιλώντας στην εκπομπή "Εξελίξεις Τώρα", περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που έζησε, αναφέροντας ότι αρχικά ενημερώθηκε πως η σύζυγός του είχε παρουσιάσει μια απλή αιμορραγία και ότι σύντομα θα την έβλεπε.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, μετά τη γέννηση του γιου τους περίμενε για ώρες χωρίς να λάβει σαφείς απαντήσεις για την κατάσταση της γυναίκας του. Αργότερα, οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι είχε εμφανίσει νέα εσωτερική αιμορραγία, γεγονός που κατέστησε αναγκαία δεύτερη χειρουργική επέμβαση και την αφαίρεση της μήτρας της.

Η κατάσταση της 35χρονης επιδεινώθηκε ραγδαία, καθώς παρουσίασε ακατάσχετη αιμορραγία και σηπτικό σοκ. Διακομίστηκε εσπευσμένα στο Θριάσιο, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών και το έκτακτο χειρουργείο, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Συντετριμμένος, υποστηρίζει ότι η γυναίκα του δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και ζητά να διερευνηθούν πλήρως οι συνθήκες του θανάτου της. Όπως δήλωσε, θα περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων και, εφόσον διαπιστωθεί οποιαδήποτε ιατρική αμέλεια, είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες.

Λιβαδειά: "Αν έχει γίνει το παραμικρό λάθος, θα το φτάσω μέχρι το τέλος"

"Όταν μου ‘φέραν το μωρό, το μόνο που μου είπαν εμένα ‘είχε μία απλή αιμορραγία και καταφέραμε, όλα καλά, θα κατέβει σε λίγο’. Ενώ περίμενα με το μωρό, στις 10 η ώρα έφυγε ο γιατρός και δεν τον ξαναείδα μέχρι στις 3 το απόγευμα, ούτε τη γυναίκα μου. Ρώταγα συνέχεια ‘πού είναι η γυναίκα μου, γιατί δεν κατεβαίνει", ανέφερε αρχικά ο σύζυγος της άτυχης 35χρονης.

"Οι νοσοκόμες μού λέγανε ότι θα κατέβει σε λίγο, θα σου πει ο γιατρός και στις 3 η ώρα κατεβαίνει με την αναισθησιολόγο ο γιατρός και μου λέει ότι ‘είχε πάλι μια εσωτερική αιμορραγία, είχε αιμορραγήσει κολπικά και έπρεπε να την ξανανοίξουν και να της αφαιρέσουν τη μήτρα’", συνέχισε.

"Δεν είχε τίποτα η γυναίκα μου, όλες οι εξετάσεις ήταν μια χαρά. Ο ίδιος την παρακολουθούσε. Μου λέει επίσης ‘βρήκα στη μήτρα κομμάτια από προηγούμενη καισαρική’, που η προηγούμενη καισαρική είναι πριν από 10 χρόνια. Ο μικρός ο πρώτος είναι 10 χρόνων. Πριν από 1 χρόνο και, είχε ξαναμείνει έγκυος αλλά δεν πήγε καλά και έκανε απόξυση ο ίδιος ο γιατρός, καθαρισμό. Και αυτά γιατί δεν φάνηκαν όλα στους υπέρηχους;", συμπλήρωσε.

"Θα περιμένω να βγουν οι τοξικολογικές εξετάσεις, θα δω τι θα πουν οι εξετάσεις κι αν έχει γίνει κάποιο λάθος από γιατρούς, κάποια αμέλεια, το παραμικρό λάθος, θα το φτάσω μέχρι το τέλος", κατέληξε.

Πηγή: Thetoc.gr