“Δεν θέλω η αδελφή μου να επισκέπτεται τον νεογέννητο γιο μου”: Μια μέλλουσα μανούλα αναρωτιέται αν είναι υπερβολική

“Δεν θέλω η αδελφή μου να επισκέπτεται τον νεογέννητο γιο μου”: Μια μέλλουσα μανούλα αναρωτιέται αν είναι υπερβολική

Μια μέλλουσα μανούλα έκανε μια ανάρτηση στο Reddit περιγράφοντας τον λόγο που δεν θέλει η αδελφή της να επισκέπτεται τον νεογέννητο γιο της. Όπως έγραψε, όλα τα μέλη της οικογένειάς της είναι ευπρόσδεκτα στο σπίτι της αμέσως μετά τη γέννα, εκτός από την αδελφή της καθώς δεν είναι… καθαρή!

Περιμένω το πρώτο μου παιδί” έγραψε η 8 μηνών εγκυμονούσα εξηγώντας πως “το σχέδιό μου δεν είναι να αποκλείσω κάθε απεισκέπτη. Οι γονείς μου, οι γονείς του, οι παππούδες μου και η μικρή μου αδελφή μπορούν να μας επισκεπτούν. Τα αδέλφια του που έχουν παιδιά επίσης μπορούν εάν δεν είναι άρρωστα, κάτι που ξεκαθάρισα σε όλους, και συμφώνησαν με χαρά”.

“Αγαπώ τη μεγάλη μου αδελφή, πάντα την αγαπούσα και πάντα θα την αγαπώ. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε τεταμένες σχέσεις. Όταν της είχα πει για την εγκυμοσύνη μου, μου είπε ‘τι σκεφτόσουν‘ και όταν της είπα ότι θέλω τις πρώτες μέρες με το μωρό να είμαι μόνη μου μού είπε ‘είναι ο ανιψιός μου και θέλω να τον δω’”, έγραψε η 20χρονη.

Όπως εξήγησε ο λόγος που θέλει να αποκλείσει την αδελφή της τους πρώτους μήνες μετά τη γέννα είναι επειδή δεν είναι…καθαρή: “Δεν έχει αίσθηση προσωπικής υγιεινής. Κάθε φορά που τη βλέπω είναι βρώμικη” γράφει εξηγώντας πως “δεν είμαι παράλογη. Μπορώ να ανεχτώ όταν δεν κάνει μπάνιο ή δεν χτενίζεται. Αλλά εργάζεται με άλογα και δεν θέλω το παιδί μου να εκτεθεί σε τρίχες αλόγου τόσο νωρίς”, ενώ τονίζει πως “τόσο ο σύντροφός μου όσο και η μητέρα μου είναι αλλεργικοί στις τρίχες αλόγου και δεν θέλω να ρισκάρω τίποτα με το παιδί μου τόσο νωρίς”.

Η μέλλουσα μαμά συνέχισε λέγοντας πως έχει ζητήσει σε όλους να πλένουν τα χέρια τους και να έχουν καθαρά ρούχα όταν επισκέπτονται τον νεογέννητο γιο της. Η αδελφή της, όμως, όπως λέει, αρνήθηκε να το κάνει. “Είπα τις ανησυχίες μου στη μητέρα μου και μου είπε ότι η αδελφή μου θα θέλει να δει τον ανιψιό της και θα νιώσει αποκλεισμένη”. Όπως λέει όμως “ως γονείς εμείς αποφασίζουμε ποιος μπορεί να επισκεφτεί το μωρό μας τις πρώτες εβδομάδες”.

Τι πιστεύετε εσείς, είναι παράλογη ή όχι;

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network