Μετά την εγκυμοσύνη – καλώς ήρθες μωρό μου, αντίο τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα!

Μετά την εγκυμοσύνη - καλώς ήρθες μωρό μου, αντίο τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα!

Γνωρίζουμε όλοι το θαύμα της μητρότητας. Το έχουμε βιώσει, το αναπολούμε, το συζητάμε με τις άλλες μητέρες. Εκτός από μητέρες, όμως, δεν ξεχνάμε ποτέ ότι είμαστε γυναίκες. Κι αυτό είναι κάτι που προσυπογράφει και η ψυχολογία. Αν και δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιαστούμε να επαναφέρουμε το σώμα μας από τα κιλά της εγκυμοσύνης, γιατί να μην το δοκιμάσουμε εύκολα, ανώδυνα και μην σας πω και απολαυστικά όταν η επιστήμη δίνει ένα χέρι βοηθείας;

Και κάπου εδώ μπαίνουν στη συζήτηση τα υπέροχα προϊόντα Lavish Body Care και συγκεκριμένα η νέα λιποδιαλυτική κρέμα σώματος Thermal LIPOUT Bodycreme, που στοχεύει στη σύσφιξη της επιδερμίδας, στη μείωση του τοπικού πάχους και στην καταπολέμηση της όψης φλοιού πορτοκαλιού.

Όχι άλλα λόγια, μόνο πράξεις

Και δεν μιλάμε για θεωρίες, αλλά για πράξεις, καθώς έπειτα από εκτενείς επιστημονικές μελέτες, η ομάδα των επιστημόνων της ελληνικής εταιρίας TAST GROUP σχεδίασε μία καινοτόμα φόρμουλα που έρχεται να δώσει ένα «τέλος» στο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα που μας δημιουργεί μια ανασφάλεια ειδικά τώρα που πρέπει να βγούμε στην παραλία και όχι μόνο.

Μετά την εγκυμοσύνη - καλώς ήρθες μωρό μου, αντίο τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα!

Η νέα λιποδιαλυτική και συσφικτική κρέμα σώματος Thermal LIPOUT Bodycreme ξεχωρίζει για τη μοναδική σύνθεσή της με ενεργά συστατικά. Κύριο συστατικό της είναι το LipoutTM. Πρόκειται για ένα καλλυντικό συστατικό που κάνει όχι μόνο ένα, αλλά πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

  • «Ξυπνά» τους μηχανισμούς καύσης λίπους,
  • Επιταχύνει τη μείωση των πόντων στην περιοχή εφαρμογής
  • Συμβάλλει στην αναδιαμόρφωση της σιλουέτας.

Διαβάστε τη συνέχεια στην επόμενη σελίδα

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network