Μια υπέροχη Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που μιλά για την αγάπη δυο παιδιών από άλλους πλανήτες…

Μια υπέροχη Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που μιλά για την αγάπη δυο παιδιών από άλλους πλανήτες...

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των Χριστουγέννων, είναι και οι διαφημίσεις του γνωστού πολυκαταστήματος John Lewis, οι οποίες κάθε χρόνο μας κάνουν να ψάχνουμε χαρτομάντηλα για να φυσήξουμε τη μύτη μας από τη συγκίνηση. Ποτέ κανείς δεν μπόρεσε να εξηγήσει τι είναι αυτό που κάνει τις συγκεκριμένες διαφημίσεις τόσο συναισθηματικές, οπότε καταλήξαμε ότι είναι απλά η ατμόσφαιρα και – φυσικά – η υπέροχη μουσική.

Κάτι άλλο που παρατηρούμε τα τελευταία χρόνια, είναι το θέμα της εκάστοτε ιστορίας, το οποίο συνήθως άπτεται της επικαιρότητας (εξ΄ού και η συγκίνηση). Πότε αναφέρονται στις φυλετικές διακρίσεις, πότε στην κοινωνική ανισότητα, πότε στη μοναξιά και το γήρας, πότε στα ζώα. Φέτος λοιπόν, το επίκεντρο είναι η διαφορετικότητα και τελικά η άδολη αγάπη που μπορεί να αναπτυχθεί ανάμεσα σε δύο παιδιά, από, κυριολεκτικά, άλλους πλανήτες.

Με έντονη την επιρροή από τον E.T the Extra-Terrestrial, η νέα διαφήμιση είναι εδώ για να μας κάνει για ακόμη μία φορά να πούμε: «Όχι δεν κλαίω, κάτι μπήκε στο μάτι μου».

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network