Κάθε νέο παιδικό χαμόγελο, ένα δώρο ζωής για πάντα

Κάθε νέο παιδικό χαμόγελο, ένα δώρο ζωής για πάντα

Η εταιρεία Βίκος αγκαλιάζει με αγάπη τις γυναίκες στις τοπικές κοινωνίες της Ηπείρου, συμβάλλοντας έμπρακτα στην αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας.

Μέσα από μια βαθιά ανθρώπινη και συγκινητική πρωτοβουλία, η εταιρεία Βίκος σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία HOPEgenesis, στηρίζει την ανάπτυξη της οικογένειας στις τοπικές κοινωνίες της Ηπείρου και φροντίζει με στοργή, γυναίκες που είναι ήδη έγκυες ή επιθυμούν να τεκνοποιήσουν, αναλαμβάνοντας την πλήρη οικονομική κάλυψη των εξετάσεων, των μετακινήσεων και του τοκετού τους.

Δύο χρόνια «Ελπίδα ζωής» γεμάτα νέα παιδικά γέλια

Το πρόγραμμα «Ελπίδα ζωής» που δημιούργησαν το 2021 η εταιρεία Βίκος και η HOPEgenesis, έχει ήδη γιορτάσει τη γέννηση των δύο πρώτων βρεφών, γεμίζοντας με αισιοδοξία την τοπική κοινωνία του Δήμου Ζαγορίου. Φέτος, η «αγκαλιά» της «Ελπίδας Ζωής» γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, με 136 τοπικές κοινότητες στους δήμους Ζαγορίου, Πωγωνίου και Ζίτσας να εντάσσονται στο πρόγραμμα, το οποίο συμβάλλει στην αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας.

Ενώνοντας τις δυνάμεις της με την HOPEgenesis, η εταιρεία Βίκος, μέσω του προγράμματος, δίνει ουσιαστικά τη δυνατότητα σε γυναίκες, μόνιμες κατοίκους τοπικών κοινωνιών της Ηπείρου, να ζήσουν με ασφάλεια και προστασία την εμπειρία της μητρότητας.

Το νερό είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη ζωή. Και η ζωή είναι προτεραιότητα

Αποδεικνύοντας έμπρακτα τη βαθιά ευαισθητοποιημένη φιλοσοφία της, η οικογένεια της εταιρείας Βίκος συμβάλλει στην αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας, προσεγγίζοντας με σεβασμό και ευαισθησία τις ανάγκες των ανθρώπων της Ηπείρου.

Έτσι, το πρόγραμμα «Ελπίδα Ζωής» συνεχίζει να «ανθίζει» φέτος σε περισσότερα χωριά της περιοχής, με την εταιρεία Βίκος και την HOPEgenesis να φροντίζουν προκειμένου να εξασφαλίζουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις και συνθήκες, ώστε τα παιδικά γέλια να πολλαπλασιάζονται και να ηχούν σε κάθε γωνιά.

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network