Ξεσπά η μητέρα της 3χρονης στη Θεσσαλονίκη: Μου το φάγανε άδικα το παιδί – Ήταν υγιέστατο

η μητέρα της 3χρονης

Τραγικές φιγούρες οι γονείς, οι οποίοι έχασαν το παιδί τους χωρίς ακόμα να γνωρίζουν τα αίτια του θανάτου της 3χρονης κόρης τους.

Η μητέρα του 3χρονου κοριτσιού που μπήκε στο νοσοκομείο με ένα πρήξιμο στο πόδι και πέθανε, στη Θεσσαλονίκη, μίλησε στο μίλησε στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα ΜEGA” για τις συνθήκες θανάτου της μικρής.

Η μητέρα της 3χρονης σοκαρισμένη από τον θάνατό της, ανέφερε πως θα αναλάβει η δικαιοσύνη, προκειμένου να “δικαιωθεί” η μικρή έστω και μετά θάνατον.

“Τίποτα, από εδώ και πέρα ο νόμος. Ο κ. Διαλυνάς θα αποφανθεί. Έχουμε καταθέσει μήνυση, τελείωσε. Εφόσον δεν παίρνουμε απαντήσεις εν ζωή, τις ψάχνουμε στον θάνατο”, δήλωσε αρχικά.

Για το ενδεχόμενο ιατρικού λάθους, είπε πως, “αυτό είναι πίστη, ελπίζω να διαψευστεί για να νιώσω ίσως ανακούφιση ότι, τι να πω, ότι δεν μου ‘έφαγαν’ το παιδί; Τι να πω, δεν ξέρω, δεν μπορώ, δεν έχω σκέψη να σας πω, δεν έχω σκέψη, τι να πω; Μακάρι να μην ήταν άρρωστο και να μην το ήξερα; Ή να πω ‘μου το φάγανε’; Τι είναι καλύτερο;”.

Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας, να ήταν σε εξέλιξη, γενικότερα, δεν είχε τίποτα ούτε να παίρνει φάρμακα ούτε τίποτα, το παιδί ήταν υγιέστατο, ένα παιδί που ήταν 3 χρόνων, και έμοιαζε για 5-6. Μέχρι και η νεκροτόμος που το είδε μου λέει: ‘τί κοπέλα είναι αυτή;’. Μου το φάγανε άδικα το παιδί, τελείωσε, τελείωσε. Αν δεν ξέρεις τι έχεις δεν σε παρακαλάνε οι γονείς να το πάρουν το παιδί από εκεί, επειδή έχουν τη δυνατότητα να το πάνε κάπου καλύτερα, και να σου απαντάνε ‘εδώ είστε σε καλά χέρια’. Όταν δεν ξέρεις δεν είναι κακό να πεις ‘δεν ξέρω’ θα παμε σε ένα πιο εξειδικευμένο νοσοκομείο της χώρας, θα έκανα έρανο αν δεν είχα, αλλά…”, συμπλήρωσε.

“Αυτά θα τα βρει ο δικηγόρος μου αν και είναι πλέον αργά, ο μόνος λόγος που γίνεται όλο αυτό είναι για να γνωρίζει η ψυχούλα του παιδιού μου. Θα βρούμε την άκρη, ακόμα και τώρα ποιός είναι ο λόγος που έγιναν όλα αυτά αν και δεν υπάρχει λόγος. Όλα θα βγουν στη φόρα και στη δημοσιότητα για να ξέρουν ο κόσμος, να προσέχουν τα παιδιά τους και να μην εμπιστεύονται ούτε μία ώρα πουθενά, ούτε τον γιατρό”, κατέληξε η τραγική μητέρα.

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network