Είμαι νέα μαμά και (ναι!) κοιμάμαι ανέμελα και ξεκούραστα

Είμαι νέα μαμά και (ναι!) κοιμάμαι ανέμελα και ξεκούραστα

Ο μπέμπης μου είναι 6,5 μηνών και είναι το πρώτο παιδί της οικογένειας. Που σημαίνει ότι δεν είχα καμία ιδέα για το πώς θα βίωνα την εμπειρία της μητρότητας και ποια challenges θα αντιμετώπιζα με ένα μωράκι στο σπίτι. Ευτυχώς έκλεισα από νωρίς τα αφτιά μου, στους γονείς εκείνους που θέλησαν να με ”προετοιμάσουν” για όσα θα βίωνα το πρώτο διάστημα με τον γιο μου στο σπίτι, γιατί μόνο άγχος μου προκαλούσαν οι συμβουλές τους, καθώς διένυα την πρώτη μου εγκυμοσύνη.

Είμαι νέα μαμά και (ναι!) κοιμάμαι ανέμελα και ξεκούραστα

Είχα ισχυρούς συμμάχους την αισιοδοξία που με χαρακτηρίζει από παιδί, τον σύζυγό μου που συμμετέχει ενεργά στο μεγάλωμα του γιου μας και φυσικά τον παιδιάτρο μου. Μου είχε συστήσει ότι καλό θα ήταν από νωρίς ο μπέμπης μας, να μάθει να κοιμάται στο λίκνο του και ιδανικά στο δωμάτιο του.

Είμαι νέα μαμά και (ναι!) κοιμάμαι ανέμελα και ξεκούραστα

Τους πρώτους μήνες φοβόμουν να τον αποχωριστώ. Και ήταν ένας φόβος που εξέφρασα στον γιατρό μας. Τότε εκείνος που συνέστησε να βάλουμε κάμερα παρακολούθησης, συμβουλεύοντας με να βάλω τον μικρό στη κούνια του, γιατί όσο περνούσε ο καιρός θα ήταν ακόμα πιο δύσκολο για εκείνον να συνηθίσει να κοιμάται στο δωμάτιο του. Κάμερα οκ. Αλλά ποιά; Τότε έστειλα ένα μήνυμα στη φίλη μου τη Μάρω που με βοήθησε πολύ στις πρώτες αγορές, δίνοντας μου μία ακριβή λίστα, ώστε να αποφύγω τις υπερβολές και τα περιττά έξοδο. Με λίγα λόγια την εμπιστευόμουν με κλειστά τα μάτια. Τη Nanit Pro από τη Happy Choice”, μου είπε. “Είναι η κορυφαία στην Αμερική και ήρθε στην Ελλάδα. Έχει και βραβεία”, πρόσθεσε. Σήμερα, την ευγνωμονώ για αυτή την αγορά γιατί μετά από καιρό κάνω ξεκούραστο και ανέμελο ύπνο. Και ταυτόχρονα έκανα την αρχή ώστε να εξοικειωθεί ο μικρός μου στον προσωπικό του χώρο. Ξεκούραστο και ανέμελο ύπνο; Ναι, γιατί δεν πρόκειται για μία απλή κάμερα. Διαθέτει αναλυτικά στοιχεία όχι μόνο για να παρακολουθείς, αλλά και για να βελτιώνεις τον ύπνο του μωρού σου. Στο Nanit Insights θα βρεις τα δεδομένα του ύπνου του μωρού σου που καταγράφονται από την Pro Camera. “Ο Ανδρέας (το όνομα που θα δώσουμε στον γιο μας) έκανε καλό ύπνο”, γράφει η ένδειξη τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας.

Είμαι νέα μαμά και (ναι!) κοιμάμαι ανέμελα και ξεκούραστα

Σε ειδοποιεί όχι μόνο όταν το μωρό κάνει ήχους αλλά και όταν κινείται. Η κάμερα διαθέτει φωτάκι νυκτός (εγώ ακόμα κοιμάμαι με φωτάκι) και σε περίπτωση ανήσυχου ύπνου του μπέμπη, αναπαραγάγει λευκό θόρυβο. Όσο για την λειτουργία της κάμερας Nanit Pro που πραγματικά λάτρεψα; Η κάμερα αποτυπώνει όλες τις μεγάλες στιγμές του μωρού. Το κινητό μου είναι γεμάτο από λήψεις του Ανδρέα που έχουν τραβηχτεί από την κάμερα και βλέπω τις διαφορές από μέρα σε μέρα, από μήνα σε μήνα και πόσο γρήγορα αλλάζει και μεγαλώνει. Είναι ανεκτίμητο! Αλήθεια, υπάρχει κάτι πιο όμορφο από το να βλέπεις εικόνες του μωρού σου που κοιμάται; 

Είμαι νέα μαμά και (ναι!) κοιμάμαι ανέμελα και ξεκούραστα

Ο σύζυγός μου, μου τονίζει κάθε τόσο πόσο σημαντικό είναι για την ασφάλεια του Ανδρέα, ότι το κάλυμμα του καλωδίου του Nanit Pro, επιτρέπει να τοποθετείται η κάμερα με ασφάλεια σε απόσταση 3 μέτρων από την κούνια- λίκνο. Τέλος έχει ενθουσιαστεί με την κρυστάλλινη προβολή βίντεο 1080p HD που τοποθετείται σε όποιο σημείο του σπιτιού επιθυμείς.

​Μπορείς να βρεις την κάμερα Nanit Pro εδώ.

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network