Μια ιδιαίτερη στιγμή μοιράστηκε η Σοφία Καρβέλα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, απαθανατίζοντας την πρώτη μέρα στο σχολείο για τους γιους της, Νίκο και Νέστορα.
Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα δημοσίευσε φωτογραφίες από τη Νέα Υόρκη, όπου ζει μόνιμα με την οικογένειά της, δείχνοντας τους μικρούς της να ποζάρουν σε street στιλ, γεμάτοι coolness και ενθουσιασμό.
Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε με το γνωστό της χιούμορ:
"Η αγαπημένη φωτογραφία κάθε ανθρώπου χωρίς παιδιά. Πρώτη μέρα στο σχολείο. Ξεκινώντας με την επαναστατική εμφάνιση της ημέρας. Μαθητής της Δ΄ Δημοτικού. Μαθητής της Α΄ Γυμνασίου. Παρακαλώ".
Με τον δικό της μοναδικό τρόπο, η Σοφία Καρβέλα κατάφερε να αποτυπώσει το συναίσθημα και τη σημασία της στιγμής, ενώ παράλληλα δεν έχασε την ευκαιρία να προσθέσει δόσεις ειρωνείας και αυτοσαρκασμού, χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει στα social media.
Η φωτογράφιση στους δρόμους της Νέας Υόρκης συγκέντρωσε δεκάδες σχόλια και likes, με πολλούς να εύχονται καλή σχολική χρονιά στους μικρούς Νίκο και Νέστορα, αλλά και να σχολιάζουν το effortless chic στυλ που διατηρεί πάντα η ίδια η Σοφία Καρβέλα.