Κατερίνα Στεφανίδη: Στον πρώτο της αγώνα μετά τη γέννα, αγκαλιά με τον γιο της

Η Κατερίνα Στεφανίδη επέστρεψε με νέο προπονητή... τον γιο της!

ΓΡΑΦΕΙ: The Mamagers Team -
Κατερίνα Στεφανίδη: Στον πρώτο της αγώνα μετά τη γέννα, αγκαλιά με τον γιο της
Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε στο πρόχειρο

Ύστερα από 511 ημέρες μακριά από τον αγωνιστικό στίβο, η Κατερίνα Στεφανίδη επέστρεψε στους αγώνες, πραγματοποιώντας την πρώτη της εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης της στα Millrose Games της Νέας Υόρκης. Η κορυφαία Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ, που αγωνιζόταν αδιάκοπα από το 2002, γύρισε στους στίβους ανοίγοντας ένα νέο, ιδιαίτερο κεφάλαιο στην καριέρα και τη ζωή της.

Στον πρώτο της αγώνα μετά τη μητρότητα, η Στεφανίδη πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 4,10 μ., ενώ στα 4,20 μ. δεν κατάφερε να περάσει τον πήχη, καταλαμβάνοντας την έκτη θέση. Περισσότερο όμως από το αποτέλεσμα, η συγκεκριμένη εμφάνιση είχε έντονο συμβολισμό, καθώς σηματοδότησε την επιστροφή της όχι μόνο ως αθλήτρια, αλλά και ως μητέρα.

Λίγο μετά τον αγώνα, η Ολυμπιονίκης μοιράστηκε φωτογραφίες με τον γιο της στα social media, αποτυπώνοντας τη χαρά και τη συγκίνηση αυτής της ξεχωριστής στιγμής. Με το γνώριμο αγωνιστικό της πείσμα, βλέπει την επιστροφή αυτή ως το πρώτο βήμα για τη συνέχεια, θέτοντας ως βασικό στόχο της νέας σεζόν τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ, όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα του μίτινγκ.

 

Η επιστροφή της Κατερίνας Στεφανίδη στους στίβους έχει ιδιαίτερη σημασία για τον αθλητισμό, καθώς εκτός από την εμπειρία και το ταλέντο της πλέον έχει ακόμα έναν άσσο στο μανίκι της, την μητρότητα! 

Διαβάστε Επίσης