Με αφορμή τη δεύτερη φωτογραφική του έκθεση και τα τρία τηλεοπτικά του πρότζεκτ, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή "Νωρίς-Νωρίς" για τις δυσκολίες της εποχής μας, αλλά και για κάτι πολύ πιο προσωπικό: τη σημερινή πραγματικότητα της πατρότητας.
Αναφερόμενος στον γιο του, ο γνωστός παρουσιαστής απέδειξε γιατί οι σύγχρονοι πατέρες έχουν κερδίσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας,νιώθοντας την ανάγκη να είναι πιο ανοιχτοί, τρυφεροί και υποστηρικτικοί. Η συμβουλή που του έχει δώσει συνοψίζει ακριβώς αυτή τη φιλοσοφία: να ακολουθεί πάντα αυτό που τον κάνει πραγματικά ευτυχισμένο, βάζοντας την ψυχική του ηρεμία πάνω από όλα τα κοινωνικά "πρέπει".
"Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Μιλάς με ένα νέο παιδί και σου λέει ότι δεν έχει ελπίδα, δεν ελπίζει σε τίποτα… Για μένα, αν δεν ήμουν στην τηλεόραση, θα ήμουν σερβιτόρος. Έχετε μπροστά σας έναν πάρα πολύ συμπαθή σερβιτόρο. Την αγαπάω πάρα πολύ τη δουλειά του σερβιτόρου, τη σέβομαι… Αυτό έχω πει και στον γιο μου, να κάνει ό,τι δουλειά θέλει. Το μόνο που θα ήθελα είναι να μου λέει ότι πάει στη δουλειά και να τον βλέπω να χαίρεται, όποια δουλειά κι αν είναι αυτή. Για μένα αυτό θα σήμαινε ότι έχουμε καταφέρει πολλά ωραία πράγματα", ανέφερε.