"Υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό;”: Η Μαρία Μενούνος παίζει στην αυλή του σπιτιού της με την κόρη της που έχει μεγαλώσει πολύ

Η Μαρία Μενούνος πλέει σε πελάγη ευτυχίας, διότι μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών κατάφερε να αποκτήσει ένα παιδί με τον σύζυγό της, Keven Undergaro μέσω παρένθετης μητέρας.

ΓΡΑΦΕΙ: The Mamagers Team -
"Υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό;”: Η Μαρία Μενούνος παίζει στην αυλή του σπιτιού της  με την κόρη της που έχει μεγαλώσει πολύ
Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε στο πρόχειρο

Η Μαρία Μενούνος πλέει σε πελάγη ευτυχίας, διότι μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών κατάφερε να αποκτήσει ένα παιδί με τον σύζυγό της, Keven Undergaro μέσω παρένθετης μητέρας.

Η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια είχε μιλήσει για τη γέννηση της κόρης της Αθηνά, λέγοντας: "Ήταν η πιο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής μου. Ο γιατρός κυριολεκτικά την άρπαξε και μου την έφερε. Κάθισα και την έβαλα πάνω στο στήθος μου και ο Κέβιν μας κοίταζε και τις δύο λέγοντας "Θεέ μου”. Ήταν απλά αγνή χαρά".

Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η Μαρία Μενούνος δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες και βίντεο με τη μικρούλα της, με τις δυο τους να παίζουν στην αυλή του σπιτιού τους στην Αμερική.

"Παίζοντας στον ήλιο με τη μικρή μου αγάπη και εκείνη πιάνει τη μύτη μου! Υπάρχει κάτι καλύτερο απ΄ αυτό;” έγραψε στη λεζάντα η παρουσιάστρια.

Διάβασε περισσότερα στο MissBloom.gr

.

Έξυπνα tips, λίστα με απαραίτητα, φανταστικές προτάσεις που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά! Το themamagers.gr βρήκε τα πάντα στα Max Stores, το πιο cool one-stop shop για τα σχολικά είδη των παιδιών και εδώ θα ανακαλύψεις τις καλύτερες επιλογές!

Στα Max Stores βρήκαμε τις τσάντες που θα συνοδεύσουν τα παιδιά όλη τη σχολική χρονιά

διαβασε το Αρθρο

Back to School οδηγός για γονείς: Οργανώσαμε τις πιο εύκολες σχολικές αγορές μαζί με τα Max Stores

διαβασε το Αρθρο
περισσοτερα εδω