Υπάρχουν στιγμές που θέλεις να φτιάξεις ένα γλυκό τώρα χωρίς να ψάχνεις πολύπλοκες συνταγές ή σπάνια υλικά. Αυτά τα ατομικά cheesecakes καραμέλας είναι η απόλυτη λύση: Θα χρειαστείς μόνο τρία απλά υλικά και λίγα λεπτά προετοιμασίας.
Η υφή τους είναι βελούδινη και ελαφριά, με το άρωμα της καραμέλας να αγκαλιάζει την κρέμα τυριού και να λιώνει στο στόμα.
Δεν χρειάζεται ψήσιμο ή μίξερ. Μέσα σε λίγα λεπτά θα έχεις μικρά, λαχταριστά cheesecakes με επαγγελματικό αποτέλεσμα!
Υλικά
- 120 γρ. μπισκότα τύπου digestive
- 400 γρ. τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
- 400 γρ. dulce de leche
Για το σερβίρισμα
- φιστίκια, αλατισμένα
- πουράκια, σοκολάτας
- σιρόπι καραμέλας
- τρούφα σοκολάτας
Εκτέλεση:
Σπάμε τα μπισκότα με τα χέρια μας και τα μοιράζουμε σε 4 χαμηλά ποτήρια.
Ρίχνουμε σε ένα μπολ το τυρί κρέμα και το dulce de leche, και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα χειρός μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να έχουμε μια λεία κρέμα.
Αδειάζουμε την κρέμα στα ποτήρια και σερβίρουμε με αλατισμένα φιστίκια, πουράκια, σιρόπι καραμέλας και τρούφα σοκολάτας.

