6 χαρακτηριστικά που ενδέχεται να έχουν τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Σεπτέμβρη

μωρά του Σεπτέμβρη

Σεπτέμβρης, λοιπόν! Οι διακοπές τελειώνουν, τα σχολεία ξεκινάνε και όλοι επιστρέφουμε στη ρουτίνα μας! Ο Σεπτέμβρης είναι για πολλούς ο μήνας που σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα και μια νέα αρχή.

Ας δούμε, όμως, ποια χαρακτηριστικά ενδέχεται να έχουν τα μωρά του Σεπτέμβρη!

1. Είναι πολύ πιθανό να τα πάνε τέλεια στο σχολείο

Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο αποκαλύπτει ότι τα παιδιά που γεννιούνται αυτόν τον μήνα τα πηγαίνουν καλύτερα στο σχολείο. Επίσης, τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Σεπτέμβριο είναι πιθανόν να είναι από τα μεγαλύτερα της τάξης – πράγμα που τους δίνει ένα επιπλέον πλεονέκτημα μιας και οι 11 μήνες διαφορά σε κάποιες ηλικίες είναι αρκετά σημαντική!

 2. Τα πάνε πολύ καλά στα αθλήματα

Τους αρέσει η δράση, η γυμναστική, ο χορός και η άθληση και είναι σχεδόν πάντα μέσα στην καθημερινότητά τους. Έρευνες έχουν δείξει ότι τα παιδιά αυτά έχουν συχνά γυμνασμένο σώμα και είναι πολύ καλοί αθλητές ενώ δεν είναι απίθανο να αγγίξουν μέχρι και τα ρεκόρ μεγάλων αθλητών!

3. Ίσως εμφανίσουν άσθμα ή αλλεργίες

Τα συγκεκριμένα παιδιά είναι λίγο πιο επιρρεπή στις αλλεργίες και το άσθμα επειδή κατά τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης οι μητέρες τους ήταν εκτεθειμένες στη γύρη που υπάρχει στην ατμόσφαιρα.

4. Αγαπούν την τάξη και την καθαριότητα

Ένα παιδί που έχει γεννηθεί τον Σεπτέμβρη θα είναι κατά πάσα πιθανότητα επιμελές, ντροπαλό και θα αγαπά την καθαριότητα. Στο σχολείο δεν δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα αφού λειτουργεί με μεθοδικότητα και τάξη.

5. Το αγαπημένο τους χρώμα είναι το πράσινο

Το πράσινο χρώμα συμβολίζει την αναγέννηση, την αρμονία και την ισορροπία. Είναι το χρώμα της φύσης και είναι γνωστό για τις χαλαρωτικές του ιδιότητες. Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Σεπτέμβρη αγαπούν την ηρεμία και την αρμονία και το προτιμούν για όλα τα παραπάνω.

6. Δεν είναι μεγάλα μωρά – αλλά ούτε και πολύ μικρά

Σύμφωνα με έρευνες, τα μωρά που γεννιούνται τον Σεπτέμβρη δεν είναι και ιδιαίτερα μεγάλα (σε ύψος και βάρος) όπως τα μωρά του καλοκαιριού, αλλά ούτε και πολύ μικρά – όπως συχνά είναι τα μωρά που γεννιούνται τον χειμώνα. «Παίζουν» κάπου στο ενδιάμεσο. Φυσικά, παίζουν ρόλο και άλλοι παράμετροι.

Ο Σεπτέμβρης δείχνει ένας καλός μήνας για να έχει κανείς γενέθλια, δεν νομίζετε;

Καλό μήνα σε όλους!

Διαβάστε επίσης:

5 επιστημονικά δεδομένα για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Ιούλιο

Τα μωρά που γεννιούνται τον Αύγουστο ενδέχεται να έχουν αυτά τα 5 χαρακτηριστικά

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network