Καθηλώνει η Marseaux: "Η μαμά μου μάς είχε προετοιμάσει πολύ για την απώλειά της"

"Μας έλεγε ότι θα συμβεί αυτό" εξομολογήθηκε η γνωστή τραγουδίστρια στο "Στούντιο 4"

Καθηλώνει η Marseaux: "Η μαμά μου μάς είχε προετοιμάσει πολύ για την απώλειά της" ΕΡΤ
Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε στο πρόχειρο

Στο "Στούντιο 4" μίλησε η Marseaux.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων και για τον θάνατο της μητέρας της, ενώ εξήγησε πώς εκείνη ετοιμάζε τόσο την ίδια όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας της για αυτό το ενδεχόμενο.

"Η μητέρα μου πρόλαβε το πρώτο μου live. Όταν έχασα τη μητέρα μου, γύρισε όλος ο κόσμος μου ανάποδα. Άργησα να βρω τα πατήματά μου μετά την απώλεια της μητέρας μου. Ο Solmeister πλήρωνε τις πρώτες μου συνεδρίες στον ψυχολόγο. Είχα θυμό μετά την απώλειά της" είπε αρχικά.

"Η μαμά μου μάς είχε προετοιμάσει πολύ για την απώλειά της. Μας έλεγε ότι θα συμβεί αυτό… Ίσως κι εγώ γι’ αυτό είχα θυμώσει, έλεγα "γιατί με προετοιμάζεις για κάτι και δεν το πολεμάς;”. Ο πόνος και το σοκ παραμένουν ίδια" ανέφερε επίσης.

 

.

Έξυπνα tips, λίστα με απαραίτητα, φανταστικές προτάσεις που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά! Το themamagers.gr βρήκε τα πάντα στα Max Stores, το πιο cool one-stop shop για τα σχολικά είδη των παιδιών και εδώ θα ανακαλύψεις τις καλύτερες επιλογές!

Στα Max Stores βρήκαμε τις τσάντες που θα συνοδεύσουν τα παιδιά όλη τη σχολική χρονιά

διαβασε το Αρθρο

Back to School οδηγός για γονείς: Οργανώσαμε τις πιο εύκολες σχολικές αγορές μαζί με τα Max Stores

διαβασε το Αρθρο
περισσοτερα εδω