Μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής τους έζησαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα, καθώς πριν από λίγες ημέρες βάπτισαν τον γιο τους στη Μύκονο.
Το μυστήριο και το πάρτι που ακολούθησε πραγματοποιήθηκαν στη βίλα της Μαριάννας Λάτση, η οποία ήταν και μία από τις νονές του μικρού. Νονοί ήταν επίσης τα αδέλφια του Κωνσταντίνου Αργυρού, αλλά και ο επιχειρηματίας Ερικ Βασιλάτος, που είχε παντρέψει το ζευγάρι.
Η βάπτιση έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα του παππού του, Βασίλης.
Λίγες ημέρες μετά, η Αλεξάνδρα Νίκα μοιράστηκε μέσα από το Instagram ένα συγκινητικό βίντεο, παρουσιάζοντας το κουτί με τα βαπτιστικά ρουχαλάκια του μικρού. Τα ρούχα και τα αξεσουάρ ήταν δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη, σε λευκές αποχρώσεις με γαλάζιες λεπτομέρειες, αποπνέοντας κομψότητα και απλότητα.
"Βασίλης. Μια ξεχωριστή μέρα φυλαγμένη σε ένα κουτί γεμάτο αναμνήσεις", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Αλεξάνδρα Νίκα, συγκινώντας τους διαδικτυακούς της φίλους.