Μια ξεχωριστή ημέρα έζησαν η Έλενα Τσαγκρινού και ο DJ Stephan, καθώς το απόγευμα της Πέμπτης 25 Σεπτεμβρίου βάφτισαν τον γιο τους στο Πόρτο Ράφτη, με το μικρό αγόρι να παίρνει το όνομα Ηρακλής.
Το αγαπημένο ζευγάρι μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και αποκάλυψε την ιδιαίτερη σημασία που έχει το όνομα για εκείνους. "Είναι ένα πολύ δυνατό και ισχυρό όνομα. Επειδή είχαμε περάσει και μια αποβολή, ο μικρός είναι το δεύτερο μωρό μας, οπότε το όνομα συμβολίζει τη δύναμη και το θαύμα που ήρθε στη ζωή μας. Θέλουμε πάντα να είναι γερός και δυνατός. Το αποφασίσαμε οι δυο μας, είναι δικό μας", είπε συγκινημένος ο DJ Stephan.
Από την πλευρά της, η Έλενα Τσαγκρινού δεν έκρυψε τη χαρά και τη σιγουριά που νιώθει δίπλα στον σύντροφό της. "Ο Κώστας ήταν ο μόνος άνθρωπος που με έκανε να νιώσω έτοιμη να κάνω αυτό το βήμα, να παντρευτώ και να δημιουργήσω οικογένεια. Δόξα τω Θεώ, έχει αποδείξει πως είναι δυνατός άνδρας, δίπλα μου σε όλα, και με στηρίζει σε πάρα πολλά", ανέφερε με χαμόγελο.
Η βάφτιση πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, με την ευτυχία του ζευγαριού να είναι εμφανής σε κάθε τους λέξη και χαμόγελο.