Friends of Monde- Χριστουγεννιάτικο bazaar για τα παιδιά του χωριού Μόντε στην Ουγκάντα της Αφρικής

Μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή προσφοράς και αγάπης για τα παιδιά του χωριού Μόντε στην Ουγκάντα της Αφρικής.

ΓΡΑΦΕΙ: The Mamagers Team -
Friends of Monde- Χριστουγεννιάτικο bazaar για τα παιδιά του χωριού Μόντε στην Ουγκάντα της Αφρικής
Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε στο πρόχειρο

Οι Φίλοι του Μόντε/ Friends of Monde διοργανώνουν τη φετινή τους Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025 μέχρι την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2025, στο χώρο του Metapolis (Παλαιών Πατρών Γερμανού 7, πλατεία Κλαυθμώνος, 6ος όροφος) με σκοπό την υποστήριξη του σχολείου στο μακρινό χωριό Μόντε/ Monde που βρίσκεται στην Ουγκάντα της Αφρικής.

Στην εκδήλωση θα βρείτε πανέμορφα χριστουγεννιάτικα δωράκια για τα βαφτιστήρια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, χειροποίητες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες με όμορφες συνθέσεις, φτιαγμένες από τα μέλη και τις εθελόντριες/ες των Φίλων του Μόντε καθώς επίσης και παραδοσιακά χειροποίητα #handmade ουγκαντέζικα* αντικείμενα, είδη δώρων και τοπικά προϊόντα από την μακρινή Ουγκάντα.

*τα περισσότερα χειροποίητα ουγκαντέζικα αντικείμενα προέρχονται από φυσικά υλικά  και παράγονται από κοινότητες γυναικών που διαμένουν σε διάφορες περιοχές στην Ουγκάντα, που εδώ και χρόνια στηρίζουν οι Friends of Monde.

bazaar

 Friends of Monde- Christmas Bazaar 

12-14 Δεκεμβρίου 2025 | METApolis, Παλαιών Πατρών Γερμανού 7, πλ. Κλαυθμώνος, Αθήνα (μετρό Πανεπιστήμιο)

Ώρες λειτουργίας:

•Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025 17.00 - 22.00

•Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2025 10.00 - 22.00

•Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2025 11.00 - 18.00

Είσοδος ελεύθερη

Φέρτε μαζί σας τις επαναχρησιμοποιούμενες ή πάνινες τσάντες σας #ReusableBags για τα δωράκια σας. Κι αν δεν έχετε, θα βρείτε διαθέσιμη την πάνινη τσάντα με το λογότυπο των Friends of Monde!

Πληροφορίες:
Friends of Monde
Facebook & Instagram: Friends of Monde
Τηλ: 694 416 2530, info@friendsofmonde.gr

METApolis
Παλαιών Πατρών Γερμανού 7, πλατεία Κλαυθμώνος, Μετρό Πανεπιστήμιο, 6ος όροφος
Τηλ: 210.32.53.550, info@metapolis.gr,
 

Πως θα πάτε
ΜΕΤΡΟ Πανεπιστήμιο, 300m, 4’ | 
Σύνταγμα, 900m, 8’ | 
Ομόνοια, 800m, 8’ | 
Μοναστηράκι, 750m 8’ | 
Δημοτικό Parking – Υπόγειος σταθμός αυτοκινήτων της Πλατεία Κλαυθμώνος, Δραγατσανίου 6, 300m, 1’
*O Χώρος διαθέτει πρόσβαση με ανελκυστήρα
*Ο Χώρος δεν διαθέτει προσωρινά πρόσβαση για άτομα με κινητικά προβλήματα