Το μοσχάρι δεν είναι εύκολο κρέας. Η μαμά σου και η γιαγιά σου το έκαναν να λιώνει στο στόμα, αλλά εσένα σου βγαίνει σκληρό. Δεν φταίει απαραίτητα το κρέας που έχεις διαλέξει ή ο κρεοπώλης σου, αλλά μπορεί να μην το ψήνεις όπως πρέπει.
Το κρέας πρέπει πρώτα να βράσει στην κατσαρόλα μαζί με τον ζωμό και μυρωδικά για να μαλακώσει κρατώντας όλα τα αρώματα.
Μετά το μεταφέρεις στο φούρνο μαζί με τις πατάτες και το ψήνεις αργά!
Δες βήμα-βήμα πώς θα το κάνεις:
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό κρέας
2 κρεμμύδια
500γρ πατάτες baby
5 καρότα
1/3 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 λίτρο ζωμό λαχανικών
1 σφηνάκι κρασί
1 κουτ σούπας πελτέ ντομάτας
1 σκελίδα σκόρδο
3 φύλλα δάφνης
αλάτι
πιπέρι
Δες την εκτέλεση της συνταγής:
@elenacooks.gr Σε αυτό το πιάτο, το μοσχάρι ακολουθεί μια ιδιαίτερη διαδικασία μαγειρέματος που του δίνει απίστευτη τρυφερότητα και βάθος γεύσης. ✔️Πρώτα, το κρέας βράζει στην κατσαρόλα μαζί με μυρωδικά και ζωμό, απορροφώντας όλα τα αρώματα, ενώ παράλληλα μαλακώνει. ✔️Έπειτα, μεταφέρεται στο φούρνο μαζί με τις πατάτες και τα καρότα, όπου ψήνεται αργά, με τη θερμότητα να αναδεικνύει τις γεύσεις και να δίνει στα λαχανικά χρυσαφένιο χρώμα και γλυκιά γεύση. 👉Αυτός ο τρόπος εξασφαλίζει ένα πιάτο που λιώνει στο στόμα και είναι γεμάτο νοστιμιά, ιδανικό για να απολαύσεις με τους αγαπημένους σου! ΥΛΙΚΑ 🔺1 κιλό κρέας 🔺2 κρεμμύδια 🔺500γρ πατάτες baby 🔺5 καρότα 🔺1/3 φλιτζάνι ελαιόλαδο 🔺1 λίτρο ζωμό λαχανικών 🔺1 σφηνάκι κρασί 🔺1 κουτ σούπας πελτέ ντομάτας 🔺1 σκελίδα σκόρδο 🔺3 φύλλα δάφνης 🔺αλάτι 🔺πιπέρι Δες αναλυτικά την συνταγή στο elenacooks.gr - #elenacooks💜 #food #fypシ゚viral #foryoupage #foodlover😍 #foodie #foodtiktokfood #foodrecipes #cooklovers #cook ♬ Pop(1006147) - MyFutureMusic