Δήμος Μπακογιάννης: Η Σία Κοσιώνη τον φωτογράφισε στην πιο τρυφερή φωτογραφία μπαμπά-γιου που έχουμε δει

Μια από τις πιο όμορφες στιγμές ανάμεσα στον σύζυγό της και τον γιο τους επέλεξε να μοιραστεί η Σία Κοσιώνη

ΓΡΑΦΕΙ: The Mamagers Team -
Δήμος Μπακογιάννης: Η Σία Κοσιώνη τον φωτογράφισε στην πιο τρυφερή φωτογραφία μπαμπά-γιου που έχουμε δει instagram
Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε στο πρόχειρο
Πρόσθεσε το themamagers.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια από τις πιο όμορφες και προσωπικές τους στιγμές επέλεξε να μοιραστεί η Σία Κοσιώνη για να ευχηθεί δημόσια στον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη, για την ονομαστική του εορτή.

Η γνωστή δημοσιογράφος ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα άκρως καλοκαιρινό και γεμάτο θαλασσινή αύρα στιγμιότυπο, στο οποίο ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων ποζάρει αγκαλιά με τον γιο τους, τον μικρό Δήμο.

"Χρόνια πολλά στον άνθρωπο που γεμίζει τη ζωή μου φως, χαρά και αισιοδοξία! Σε ευχαριστώ για όλα άντρα μου", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Τα λόγια της Σίας Κοσιώνη κρύβουν βαθιά ευγνωμοσύνη, καθώς έρχονται μετά από μια περίοδο έντονων προκλήσεων και ριζικών αλλαγών για την ίδια. Ο Κώστας Μπακογιάννης υπήρξε το απόλυτο στήριγμά της τόσο στην πρόσφατη περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία της, όσο και στη μεγάλη επαγγελματική στροφή που επέλεξε να κάνει: την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ μετά από δύο δεκαετίες συνεχούς παρουσίας στην τηλεοπτική της στέγη.

Από την πλευρά του, ο εορτάζων Κώστας Μπακογιάννης ανταπέδωσε την αγάπη του κοινού με δική του ανάρτηση στα social media, στέλνοντας τις ευχαριστίες του για τον καταιγισμό των ευχών που δέχτηκε, αλλά και τις δικές του ευχές σε όσους γιόρταζαν την ίδια ημέρα.