Στις ερωτήσεις των followers της απάντησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ολυμπία Χοψονίδου.
Μια από τις followers την ρώτησε αν έχει αντιμετωπίσει προβλήματα στην υγεία της μετά τις έξι εγκυμοσύνες. Τότε η ίδια προέβη σε μια προσωπική εξομολόγηση, για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει και εξακολουθεί να αντιμετωπίζει.
Πιο συγκεκριμένα, η Ολυμπία Χοψονίδου αποκάλυψε ότι της έχουν πέσει μαλλιά, έχει θέματα με τα δόντια της, προσπαθεί να χάσει τα κιλά και να απαλλαχθεί από την χαλάρωση, αλλά το πιο σημαντικό ίσως είναι ένας έντονος βήχας που της έχει μείνει από τη δεύτερη εγκυμοσύνη μέχρι σήμερα σε βαθμό που να μην μπορεί να μιλήσει ή να γελάσει με την ψυχή της.
Η ίδια έχει κάνει όλες τις εξετάσεις, κανείς δεν έχει καταφέρει να την βοηθήσει. Ωστόσο, αποκάλυψε ότι βρήκε έναν γιατρό που ίσως την βοηθήσει στο πρόβλημά της, όπως εξήγησε.