9χρονο κοριτσάκι με σημάδια βιασμού στο νοσοκομείο- Η ενήλικη αδελφή της είπε ότι έπεσε!

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης φέρεται να έπεσε μία 9χρονη στη Χαλκίδα, με την αστυνομία να διεξάγει έρευνες για το περιστατικό.

ΓΡΑΦΕΙ: The Mamagers Team -
9χρονο κοριτσάκι με σημάδια βιασμού στο νοσοκομείο- Η ενήλικη αδελφή της είπε ότι έπεσε! istock
Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε στο πρόχειρο

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης φέρεται να έπεσε μία 9χρονη στη Χαλκίδα, με την αστυνομία να διεξάγει έρευνες για το περιστατικό.

Όλα συνέβησαν το Σάββατο το βράδυ, όταν η 22χρονη αδελφή της ανήλικης μετέφερε στα επείγοντα περιστατικά του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας το παιδί, με αιμορραγία και τραύματα στα γεννητικά της όργανα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 22χρονη ισχυρίστηκε ότι η μικρή αδελφή της τραυματίστηκε πέφτοντας από το κρεβάτι. Οι γιατροί, ωστόσο, δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς της και κάλεσαν ιατροδικαστή, ο οποίος διαπίστωσε τη σεξουαλική κακοποίηση της 9χρονης.

Η έρευνα των αρχών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης.

Διάβασε περισσότερα στο TheToc.gr