Η Κατερίνα Στεφανίδη σε αρκετά προχωρημένη εγκυμοσύνη - Η ανάρτησή στο Instagram

Μαμά για πρώτη φορά θα γίνει η Ολυμπιονίκης, Κατερίνα Στεφανίδη.

ΓΡΑΦΕΙ: The Mamagers Team -
Η Κατερίνα Στεφανίδη σε αρκετά προχωρημένη εγκυμοσύνη - Η ανάρτησή στο Instagram @stefanidi_katerina
Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε στο πρόχειρο

Μπορεί να έχει κερδίσει αρκετά μετάλλια σε πρωταθλήματα και Ολυμπιακούς Αγώνες, όμως η Κατερίνα Στεφανίδη ετοιμάζεται για ένα ακόμη πιο προσωπικό μετάλλιο, μιας και είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

"Νέος παίχτης μπαίνει στο παιχνίδι το 2025 αποφάσισε να μας κάνει μια πολύ απρόσμενη έκπληξη (εδώ φανταστείτε ένα emoji μεταξύ ενθουσιασμένου και τρομοκρατημένου)", είχε γράψει στις 2 Μαρτίου στο Instagram η Κατερίνα Στεφανίδη, όταν και ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.

Τη Δευτέρα του Πάσχα, 21 Απριλίου, η Κατερίνα Στεφανίδη μοιράστηκε κάποιες νεές φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της, ποζάροντας σε αρκετά προχωρημένη κύηση.

Πριν λίγο καιρό, η ίδια είχε δημοσίευσει ένα βίντεο από τη γυμναστική της, ενώ είχε μοιραστεί και κάποιες σκέψεις της για την εγκυμοσύνη.

"Μπήκαμε και επίσημα στο τρίτο τρίμηνο. Η προπόνηση έχει αρχίσει να αλλάζει λιγάκι και φαντάζομαι θα αλλάξει αρκετά τους επόμενους μήνες. Σε αντίθεση με αυτά που έχω ακούσει και διαβάσει η διατροφή μου έχει σταθεροποιηθεί σε σχέση με προηγούμενους μήνες χωρίς ποσοτικές και ποιοτικές υπερβολές. Τα συμπτώματα έχουν πολλαπλασιαστεί. Τα περισσότερα από αυτά δεν τα γνώριζα/περίμενα παρά το πόσα βιβλία έχω διαβάσει. Γιατί δεν μιλάνε περισσότερες γυναίκες για αυτά; Αισθάνομαι ότι ο χρόνος περνά πολύ γρήγορα αλλά την ίδια στιγμή αισθάνομαι ότι είμαι έγκυος εδώ και δύο χρόνια. Τέλος, κάθε συμβουλή είναι καλοδεχούμενη αλλά καλό θα ήταν να είναι συμβουλή. Σχόλια του τύπου "κάτσε να δεις ακόμα" δεν βοηθάνε καμία εγκυμονούσα σε κανένα επίπεδο" έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Κατερίνα Στεφανίδη.