Η δενδροφύτευση στον Δήμο Σιντικής μας ενέπνευσε να μιλήσουμε στα παιδιά για τη σημασία ενός πιο βιώσιμου μέλλοντος

"Συμβιώνουμε αρμονικά, επιχειρούμε υπεύθυνα" με τη δράση του φυσικού μεταλλικού νερού Βίκος σε συνεργασία με τον οργανισμό we4all

ΓΡΑΦΕΙ: The Mamagers Team -
Η δενδροφύτευση στον Δήμο Σιντικής μας ενέπνευσε να μιλήσουμε στα παιδιά για τη σημασία ενός πιο βιώσιμου μέλλοντος
Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε στο πρόχειρο

Η κλιματική κρίση είναι ένα πρόβλημα που μας χρειάζεται όλους για να επιλυθεί. Οι γονείς έχουμε μια ευθύνη παραπάνω να είμαστε το καλό παράδειγμα για τους πολίτες του αύριο και να μιλήσουμε στα παιδιά μας για τον σεβασμό που πρέπει να δείχνουμε όλοι στο φυσικό περιβάλλον. Είναι το πολυτιμότερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στα παιδιά μας και στις επόμενες γενιές.

Όταν, λοιπόν, μια εταιρεία, επιδεικνύει εταιρική κοινωνική ευθύνη με δράσεις για το περιβάλλον, δεν μπορούμε παρά να τις μοιραστούμε με τα παιδιά για να εμπνευστούμε από το παράδειγμά τους. Οι δενδροφυτεύσεις είναι, εξάλλου, οι αγαπημένες μικρών και μεγαλύτερων παιδιών που νιώθουν ικανοποίηση φυτεύοντας δεντράκια και παίζοντας κοντά στη φύση.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης στις 22 Απριλίου, η μάρκα Βίκος σε συνεργασία με τον οργανισμό we4all πραγματοποίησε δενδροφύτευση στον Δήμο Σιντικής, μια περιοχή που επλήγη από την καταστροφική πυρκαγιά του καλοκαιριού στο όρος Όρβηλος.

Bikos

Bikos

Bikos

Εξηγούμε στα παιδιά τι σημαίνει "Συμβιώνουμε αρμονικά, επιχειρούμε υπεύθυνα”

Με μήνυμα "Συμβιώνουμε αρμονικά, επιχειρούμε υπεύθυνα" στο πλαίσιο του πολυδιάστατου προγράμματός της "Ο Β-οίκος της ζωής μας", η εταιρεία μαζί με την τοπική κοινότητα και τους μαθητές του ΕΠΑ.Λ Ροδόπολης, στο πλαίσιο των εορτασμών για την 83η επέτειο της Μάχης των Οχυρών, φύτευσαν 1.000 δενδρύλλια. Πρόκειται για την 5η αποκαταστατική δενδροφύτευση σε πληγείσες περιοχές, ανάμεσα στις οποίες οι Β. Εύβοια, Μάνη, Σιντική.

Από το 2021, έχουν συνολικά φυτευτεί 5.000 δέντρα σε πληγείσες περιοχές, ενώ το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος έχει στηρίξει 5 Πανελλήνιες Εθελοντικές Φυτεύσεις με 4.000 δενδρύλλια. Ο συνολικός αριθμός δέντρων σε συνεργασία με την we4all φτάνει τα 9.000.

Η μάρκα Βίκος, από το 1996 μέχρι σήμερα έχει συνεισφέρει στη φύτευση συνολικά 16.600 δέντρων σε ολόκληρη την Ελλάδα. Είναι πραγματικά παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις εταιρείες που θέλουν να συμβάλλουν ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος με σεβασμό και ευθύνη. Η στήριξη της τοπικής κοινότητας και η περιβαλλοντική προστασία είναι, εξάλλου, από τους βασικούς πυλώνες της φιλοσοφίας της εταιρείας που αποτυπώνει σταθερά την πρόθεσή της για τη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου μέλλοντος για τις επόμενες γενιές.

Bikos

Bikos

Bikos

 

.

Έξυπνα tips, λίστα με απαραίτητα, φανταστικές προτάσεις που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά! Το themamagers.gr βρήκε τα πάντα στα Max Stores, το πιο cool one-stop shop για τα σχολικά είδη των παιδιών και εδώ θα ανακαλύψεις τις καλύτερες επιλογές!

Στα Max Stores βρήκαμε τις τσάντες που θα συνοδεύσουν τα παιδιά όλη τη σχολική χρονιά

διαβασε το Αρθρο

Back to School οδηγός για γονείς: Οργανώσαμε τις πιο εύκολες σχολικές αγορές μαζί με τα Max Stores

διαβασε το Αρθρο
περισσοτερα εδω