Η τρυφερή ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου από το δωμάτιο της κόρης της

Η Κατερίνα Καινούργιου φωτογραφίζει το σκυλάκι της με ένα από τα αγαπημένα αντικείμενα της κόρης της

Η τρυφερή ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου από το δωμάτιο της κόρης της
Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε στο πρόχειρο

Η Κατερίνα Καινούργιου διανύει μια ιδιαίτερα όμορφη περίοδο καθώς απολαμβάνει τις πρώτες μέρες της μητρότητας. Η παρουσιάστρια της Super Κατερίνα περνά αρκετό χρόνο με τη νεογέννητη κόρη της στο σπίτι της και έχει δημοσιοποιήσει μερικά στιγμιότυπα κατά τις τελευταίες ημέρες.

Αυτή τη φορά η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ένα από τα παιχνίδια της κόρης της, έναν ροζ αρκούδο και το αγαπημένο της γαλλικό μπουλντόγκ που κάθεται δίπλα του.

Το σκυλάκι φαίνεται πως έχει βρει την άνεσή του στην "αγκαλιά" του αρκούδου αλλά η φωτογραφία μπορεί να είναι και ένας υπαινιγμός για τη σχέση του ζώου με το ίδιο το μωράκι.  

Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά για τα σχόλια μετά τη γέννηση της κόρης της: "Δέχτηκα αρνητικά και χυδαία σχόλια"

Μια τρυφερή φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της δημοσίευσε η Κατερίνα Καινούργου το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου, θέλοντας παράλληλα να δώσει τη δική της απάντηση σε όσους επέλεξαν να τη σχολιάσουν αρνητικά, για τις πρώτες φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει, αφότου έγινε μητέρα.

Η απάντηση στους επικριτές της

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου υπογράμμισε στην ανάρτησή της πως "Πριν από μια βδομάδα έζησα το πιο σπουδαίο και ιερό θαύμα της ζωής μου… τη γέννηση της κόρης μου…🤍 Δέχτηκα λοιπόν κάποια αρνητικά και χυδαία σχόλια (ασήμαντα βέβαια μέσα στις τόσες ευχές κ την αγάπη που πήρα 🥹🫶🏼)για το ότι επέλεξα να βαφτώ σε μια φωτογραφία θέλοντας να ευχαριστήσω τους γιατρούς μου που με βοήθησαν να φέρω στον κόσμο το μικρό μου θαυματακι. Και αναρωτιέμαι… γιατί;"

Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι "Μπορεί να έγινα μαμά, αλλά παραμένω γυναίκα. Και κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα να νιώθει όμορφη — όπως εκείνη επιλέγει. Με μακιγιάζ ή χωρίς. Με δύναμη ή με κούραση. Με δάκρυα ή με χαμόγελο…μετά από πόνο κ δυσκολία … Το σώμα μας μόλις έκανε κάτι μοναδικό…ΙΕΡΟ…Έφερε μια ζωή στον κόσμο. Αυτό είναι η μεγαλύτερη δύναμη !Και δεν χρειάζεται να απολογηθούμε για το πώς επιλέγουμε να σταθούμε απέναντι στον εαυτό μας και στους άλλους.Περασαμε από πόνο για να φέρουμε αγάπη .. Δεν υπάρχει τίποτα πιο δυνατό από μια γυναίκα που γεννα μια ζωή !!"

Επιπλέον, η παρουσιάστρια του Alpha ανέφερε πως "Η περιποίηση δεν είναι επιφανειακότητα ούτε ματαιοδοξία! Είναι φροντίδα…Είναι μια μικρή υπενθύμιση ότι, μέσα σε όλα όσα αλλάζουν, δεν χάνουμε εμάς. Ας είμαστε λίγο πιο επιεικείς μεταξύ μας. Οι περισσότερες από εσάς ξέρετε πως όταν μια γυναίκα φέρνει στον κόσμο μια ζωή , όλα τα υπόλοιπα μικραίνουν…κ φαντάζουν τόσο ασήμαντα! Μπροστά σε αυτό το θαύμα, όλα σιωπούν!"

"Δεν επιλέγω τυχαία την σημερινή ημέρα για να γράψω αυτά που σκέφτομαι… Σήμερα, ημέρα Ανάστασης, ας θυμηθούμε όλοι πως το φως νικάει πάντα το σκοτάδι. Ας κάνουμε την καρδιά μας λίγο πιο φωτεινή, με περισσότερη αγάπη, σεβασμό και καλοσύνη. Καλή Ανάσταση σε όλους ✨" σημείωσε καταληκτικά η Κατερίνα Καινούργιου.