Αφού έχω αυτά, δεν μου λείπει τίποτα": H τρυφερή ανάρτηση του Κρατερού Κατσούλη για τα παιδιά του, Αρίωνα και Αέλια

Με αφορμή τα γενέθλιά του, ο Κρατερός Κατσούλης μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία των δυο παιδιών του, Αρίωνα και Αέλια.

ΓΡΑΦΕΙ: The Mamagers Team -
Αφού έχω αυτά, δεν μου λείπει τίποτα": H τρυφερή ανάρτηση του Κρατερού Κατσούλη για τα παιδιά του, Αρίωνα και Αέλια NDP Photo Agency
Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε στο πρόχειρο

Με αφορμή τα γενέθλιά του, ο Κρατερός Κατσούλης μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία των δυο παιδιών του, Αρίωνα και Αέλια.

"Θα μπορούσα να γράψω για τα χρόνια ,τα πολλά( χρόνια πολλά😉), τον χρόνο, την αίσθηση του , την απουσία του, την ταχύτητα , την παρουσία, την απώλεια, τις αποχρώσεις , τις μνήμες , τα πρόσωπα, τις μυρωδιές, τις στιγμές , τα βλέμματα, τις σιωπές , τους ψιθύρους, τις φωνές, τα γέλια , τα κλάμματα, τις σκέψεις, τους αναστεναγμούς, τις αγωνίες ,τους φόβους, τις προσδοκίες , τις ελπίδες , τα όνειρα , τους εφιάλτες, τον έρωτα , τη φιλία , την προδοσία , το σκοτάδι, το φως, την αγάπη , τη χαρα , τη μουσική, το Θεατρο, την τέχνη και τόσα άλλα … Τα μεγαλύτερα όμως δώρα τα έχω εδώ μαζί μου .

Και αφού έχω αυτά, δεν μου λείπει τίποτα!

Σχεδόν…😉 " έγραψε.

View this post on Instagram

A post shared by @krateroskatsoulis

Τα παιδιά αυτή την περίοδο βρίσκονται με την μαμά του, Κατερίνα Καραβάτου, στην Κωνσταντινούπολη όπου μένει το τελευταίο διάστημα για τα γυρίσματα του "Power Of Love".