Μιμή Ντενίση: "Έχω ξεχάσει αν η Μαριτίνα βγήκε από την κοιλιά μου ή από την καρδιά μου"

ΓΡΑΦΕΙ: The Mamagers Team -
Μιμή Ντενίση: "Έχω ξεχάσει αν η Μαριτίνα βγήκε από την κοιλιά μου ή από την καρδιά μου" NDP Photo Agency
Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε στο πρόχειρο

Η Μιμή Ντενίση παραχώρησε συνέντευξη στην Τζένη Θεωνά και στην εκπομπή Μαμά-δες και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην κόρη της, Μαριτίνα Ντενίση.

"Δεν με δυσκολεύει τίποτα που έχει σχέση με την αλήθεια. Πιστεύω πολύ στην αλήθεια, γιατί η αλήθεια σε κάνει άτρωτο. Δε μπορεί να έρθει κάποιος όταν εσύ πεις το ελάττωμά σου, όταν πεις το κακό που έχεις κάνει, όταν εσύ πεις τι συμβαίνει στη ζωή σου δε μπορεί κάποιος να παρεισφρήσει. Όταν αποκτάς ένα παιδί, πρέπει να ξέρει όλη την αλήθεια γιατί έτσι προστατεύεται και σε προστατεύει. Και στα αλήθεια έχω ξεχάσει αν η Μαριτίνα βγήκε από την κοιλιά μου ή από την καρδιά μου" είπε η Μιμή Ντενίση.

.

Έξυπνα tips, λίστα με απαραίτητα, φανταστικές προτάσεις που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά! Το themamagers.gr βρήκε τα πάντα στα Max Stores, το πιο cool one-stop shop για τα σχολικά είδη των παιδιών και εδώ θα ανακαλύψεις τις καλύτερες επιλογές!

Στα Max Stores βρήκαμε τις τσάντες που θα συνοδεύσουν τα παιδιά όλη τη σχολική χρονιά

διαβασε το Αρθρο

Back to School οδηγός για γονείς: Οργανώσαμε τις πιο εύκολες σχολικές αγορές μαζί με τα Max Stores

διαβασε το Αρθρο
περισσοτερα εδω