Στην εκπομπή Buongiorno και τη Φαίη Σκορδά μίλησε ο Φοίβος Δεληβοριάς. Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε μεταξύ άλλων για τα παιδικά του χρόνια στην Καλλιθέα αλλά και την κόρη του Ιόλη και την σχέση τους.
"Η Καλλιθέα της δεκαετίας του ’80 στην οποία ήμουν παιδάκι ήταν ένα μέρος με δεκάδες σινεμά και είχε και μια μικρή ελίτ, καθώς ήταν η αγορά των νοτίων προαστίων. Κι από την άλλη υπήρχαν και λαϊκοί άνθρωποι. Η γιαγιά μου ήταν πολύ λαϊκός άνθρωπος, η μαμά μου ήταν καθηγήτρια πανεπιστημίου. Οι γονείς μου ήταν πολύ διαφορετικοί και ταιριαστοί άνθρωποι μαζί", είπε ο Φοίβος Δεληβοριάς στην γνωστή παρουσιάστρια για τα παιδικά του χρόνια.
Κλείνοντας, ο Φοίβος Δεληβοριάς μίλησε και για την κόρη του Ιόλη λέγοντας: "Είναι ένας άνθρωπος ελεύθερος κι αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Τα ”όχι” στο παιδί είναι καμιά φορά δώρα. Το καλύτερο είναι να μάθεις το παιδί σου να βρει έναν δημιουργικό δρόμο, να μην του αρκεί απλά να βγει μια δουλειά. Κάθε μου παράσταση τελειώνει με τους στίχους ”η ζωή μόνο έτσι είναι ωραία”, δεν λέει πώς… Κάπως πιστεύω ακόμα κι αν δεν έχει κανένα νόημα αυτή η ζωή, όταν έχεις να της δώσεις είναι πάρα πολύ ωραία".