Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: "Kάνω το καλύτερο που μπορώ ως μαμά, σίγουρα κάνω λάθη"

Η Εριέττα Κούρκουλου σε νέες δηλώσεις για τον ρόλο της ως μητέρα

ΓΡΑΦΕΙ: MAMAGERS TEAM -
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: "Kάνω το καλύτερο που μπορώ ως μαμά, σίγουρα κάνω λάθη" instagram
Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε στο πρόχειρο

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Buongiorno" έκανε η Εριέττα Κούρκουλου, από εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο, μιλώντας ανοιχτά για την αγάπη που δέχεται από τον κόσμο αλλά και για το κέντρο τοκετού που έχει δημιουργήσει μαζί με μία ομάδα γυναικών.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά:
"Αισθάνομαι ότι ο κόσμος με αγαπάει και τον αγαπάω. Εννοείται ότι υπάρχουν οι κακές γλώσσες για εμάς που επιλέγουμε συνειδητά να εκτιθέμεθα. Λαμβάνω πολλή αγάπη από τον κόσμο και ιδιαίτερα από τις γυναίκες. Από τις γυναίκες το εκτιμάω λίγο παραπάνω. Μου λένε "σ' ευχαριστώ" σε προσωπικό επίπεδο, που δεν το εννοούν σε προσωπικό επίπεδο, το εννοούν συλλογικά, δηλαδή "σε ευχαριστούμε που έφτιαξες το κέντρο τοκετού"" δήλωσε αρχικά, τονίζοντας πως "Εννοείται ότι υπάρχουν οι κακές γλώσσες".

Στη συνέχεια συμπλήρωσε με συγκίνηση:
"Ακούω "ευχαριστώ" από γυναίκες που έχουν γεννήσει και δεν θα κάνουν άλλο παιδί και δεν θα έρθουν ποτέ σε εμάς. Είναι τεράστιο γιατί καταλαβαίνεις ότι αυτές οι γυναίκες έχουν πληγές που μέσα από αυτήν μας την προσπάθεια σιγά - σιγά κλείνουν και επουλώνονται".

"Ξέρω ότι το όνομά μου είναι πολύ μεγάλο μέρος του γιατί τα καταφέραμε"

Αναφερόμενη στη δύναμη του επιθέτου της αλλά και στην προσπάθεια πίσω από το εγχείρημα, είπε:
"Ξέρω ότι το όνομά μου είναι πολύ μεγάλο μέρος του γιατί τα καταφέραμε. Πάμε να βάλουμε ερωτηματικό σε ένα σύστημα πολύ δυνατό στην Ελλάδα. Αλλά είμαι πάρα πολύ υπερήφανη γιατί είναι κάτι που το έχουμε δουλέψει, μία ομάδα γυναικών, πάρα πολύ σκληρά και επιτέλους το βλέπουμε να έχει το αποτέλεσμα που θέλαμε και ελπίζαμε να έχει εδώ και τρία χρόνια".

"Το επίθετο Λάτση ήταν βαρύ" – Η αναφορά στους γονείς της

Αξίζει να αναφερθεί πως σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή "Μαμά-δες", η Εριέττα Κούρκουλου είχε αναφερθεί στους γονείς της, εξηγώντας πώς επηρέασαν τον τρόπο που μεγαλώνει η ίδια τα παιδιά της:

"Οι γονείς μου διαμόρφωσαν σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο που μεγαλώνω τα παιδιά μου. Προσπαθώ να μην περνάω στα παιδιά μου τα αρνητικά των γονιών μου και προσπαθώ να περνάω μόνο τα θετικά. Από τα θετικά χαρακτηριστικά του πατέρα μου είναι πειθαρχία. Δηλαδή, εγώ δεν είμαι πολύ της new age μητρότητας. Θεωρώ ότι όταν ένα παιδί παραφέρεται πρέπει να καταλαβαίνει ότι υπάρχουν συνέπειες, επίσης θεωρώ ότι πρέπει να έχουν ελευθερία και να έχεις εμπιστοσύνη στα παιδιά, όπως η μητέρα μου. Ο μπαμπάς μου συνδύαζε την αυστηρότητα με την τρυφερότητα…"