Η ξεχωριστή συναυλία που έδωσε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για τα τετραπληγικά παιδιά

Μία ιδιαίτερα όμορφη συναυλία έδωσε τη Δευτέρα 15 Απριλίου, στις 19:00, στον χώρο της Μονής Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

ΓΡΑΦΕΙ: The Mamagers Team -
Η ξεχωριστή συναυλία που έδωσε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για τα τετραπληγικά παιδιά NDP Photo Agency
Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε στο πρόχειρο

Μία ιδιαίτερα όμορφη συναυλία έδωσε τη Δευτέρα 15 Απριλίου, στις 19:00, στον χώρο της Μονής Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Μαθητές από ειδικά σχολεία, με κώφωση, με τύφλωση, με νοητική υστέρηση, με κινητικές αναπηρίες, με σπαστική τετραπληγία τραγούδησαν μαζί με την ερμηνεύτρια και την πρώτη Ελληνίδα μουσικό με σπαστική τετραπληγία Αλεξάνδρα Κερλίδου, σε μία μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στην Συμπεριληπτική Εκπαίδευση.

Η συναυλία έγινε με χρήση του Eyeharp, ένα καινοτόμο λογισμικό που λειτουργεί ως ψηφιακό μουσικό όργανο που ελέγχεται με το βλέμμα και επιτρέπει στα άτομα με αναπηρίες να παίζουν μουσική χωρίς εμπόδια.

Η συναυλία «Σμίγοντας τον Κόσμο: Ένα σχολείο …μια αγκαλιά για όλους» διοργανώθηκε  από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας με ελεύθερη είσοδο.

.

Έξυπνα tips, λίστα με απαραίτητα, φανταστικές προτάσεις που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά! Το themamagers.gr βρήκε τα πάντα στα Max Stores, το πιο cool one-stop shop για τα σχολικά είδη των παιδιών και εδώ θα ανακαλύψεις τις καλύτερες επιλογές!

Στα Max Stores βρήκαμε τις τσάντες που θα συνοδεύσουν τα παιδιά όλη τη σχολική χρονιά

διαβασε το Αρθρο

Back to School οδηγός για γονείς: Οργανώσαμε τις πιο εύκολες σχολικές αγορές μαζί με τα Max Stores

διαβασε το Αρθρο
περισσοτερα εδω