
Στρόγγυλο αλλά όχι ακριβώς στρόγγυλο, δηλαδή χειροποίητο...γεμάτο αυθεντική φέτα μέσα του, να ξεχειλίζει στις "δαγκωματιές" και να ξινίζει λίγο...με αυτή την ροδοκόκκινη τραγανή κρούστα απ' έξω όταν τηγανίζεται...δεν υπάρχει!!!!
Με μεράκι διαλέξαμε για εσάς τις πιο αγαπημένες δημιουργίες της Eύβοιας, για να σας προσφέρουμε μια γεύση από τον τόπο μας, όπου και αν βρίσκεστε...
Τα υλικά της...κίτρινο αλεύρι, καθαρό νερό, μια μυστική συνταγή με αυθεντικά συστατικά περασμένη από χέρι σε χέρι - που δεν κρατά λάδι και κάνει την ζύμη θεϊκή και πεντανόστιμη, φέτα Π.Ο.Π. να σε πλημμυρίζει σε κάθε δαγκωματιά.


