Γεμιστές φλογέρες με τυρί- Η συνταγή που εγκρίνουν οι Ελληνίδες γιαγιάδες

Γίνονται στο τηγάνι, το αγαπημένο των γιαγιάδων μας- Γιατί αν δεν μπει λάδι δεν γίνεται νόστιμο!

ΓΡΑΦΕΙ: The Mamagers Team -
Γεμιστές φλογέρες με τυρί- Η συνταγή που εγκρίνουν οι Ελληνίδες γιαγιάδες iStock
Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε στο πρόχειρο

Οι νεότεροι "μάγειρες" θέλουμε να πειραματιζόμαστε. Να φτιάχνουμε παραδοσιακά φαγητά και γλυκίσματα με νέα υλικά και νέες τεχνικές. Να βάζουμε βρώμη στο κέικ και να φτιάχνουμε πατάτες τηγανητές στον φούρνο.

Η αλήθεια είναι ότι κάποιες ιδέες είναι καλές και σίγουρα πιο υγιεινές. Αλλά κάποιες "πειραγμένες" συνταγές δεν έχουν την ίδια νοστιμάδα. Όπως θα έλεγαν και οι Ελληνίδες γιαγιάδες μας "αν δεν βάλεις λάδι δεν έχει νοστιμάδα". 

Οι παλιότερες γενιές τηγάνιζαν, έβαζαν βούτυρα αγελάδος, έβαζαν λιπαρά (καλής ποιότητας) κι ίσως θα έπρεπε κάποιες φορές να εφαρμόζουμε τον τρόπο τους. Όπως σε αυτή τη συνταγή

Εύκολες φλογέρες που θέλουν τηγάνισμα. Θα γίνουν πεντανόστιμες. Πρόσεξε το λαδάκι σου, τα υλικά που θα βάλεις να είναι καλής ποιότητας και δεν πειράζει που δεν θα είναι "light". Κάποιες συνταγές το αξίζουν! 

Υλικά 
- 1 πακέτο φύλλο κρούστας
- 500γρ ανθότυρο
- 250γτ φέτα
- 200γρ τυρί κρέμα
- νερό για τη συγκόλληση
- ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

 Tip: Αν περισσέψει φύλλο μπορείς να γεμίσεις με sticks γραβιέρας και φέτες μπέικον.

Δες την εκτέλεση της συνταγής:

@karabesinis Φλογέρες🪈🧀 το ιδανικό ορεκτικό για κάθε περίσταση. Συνταγή : - 1 πακέτο φύλλο κρούστας - 500γρ ανθότυρο - 250γτ φέτα - 200γρ τυρί κρέμα - νερό για τη συγκόλληση - ηλιέλαιο για το τηγάνισμα Για το περίσσευμα του φύλλου sticks γραβιέρας και φέτες μπέικον.#recipe #christmas #christmasrecipe #greecetiktok #fypシ #foryou #greece #foodtiktok #cookingvideo #foodtok #viral #cheese ♬ son original - Electro Anthology